Športni nasveti 20.3.2019

0
184
stavni nasveti - nba

Z današnjim dnem se začnejo reprezentančne akcije in danes bo najbolj zanimiva nogometna tekma med Nemčijo in Srbijo. Gre sicer za prijateljsko tekmo v kateri je favorit Nemčija vendar moramo vpoštevati, da danes ne bodo igrali zvezdniki bavarskega kluba Bayerna. Poleg nogometnih tekem bo danes tako kot je že v navadi na sporedu kar nekaj zanimivih NBA in NHL tekem. Pa si kar poglejmo kaj nas čaka danes:

1.42 Nemčija – Srbija
Tip: 1

1.33 Orlando Magic – New Orleans Pelicans
Tip: 1

1.14 Cleveland Cavaliers – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.08 New York Knicks – Utah Jazz
Tip: 2

1.47 Memphis Grizzlies – Houston Rockets
Tip: 2 – Memphis Grizliji so odlično začeli sezono in nekaj časa celo vodili na lestvici zahodne konference, kar je nekatere kar malce presenetilo. Kasneje pa je ekipa padla v globoko krizo (zgodile so se tudi menjave igralcev in poškodbe) in Grizliji so hitro padli na predzadnje mesto zahodne konference, kjer so še tudi danes. Na drugi strani pa so Rakete denimo katastrofalno začele sezono, sedaj pa so se že povzpele vse do 3. mesta zahodne konference, kjer smo jih pred sezono tudi nekako pričakovali. Grizliji so v zadnjem obdobju glede na pozicijo na lestvici v kar dobri formi saj so na zadnjih 10 tekmah slavili 5 krat in 5 krat izgubili. Trenutno pa so v seriji dveh zaporednih porazov saj so izgubili zadnji dve gostujoči srečanji. Povdariti velja tudi da Grizliji nimajo več možnosti za končnico in da jim mogoče ustreza izgubiti kakšno tekmo več, da bodo lahko na naboru izbirali višje. Rakete pa kot smo že omenili igrajo odlično in so na zadnjih 10 tekmah zmagale kar 9 krat. Ta odlična serija jih je tudi pripeljala do 3. mesta na zahodni konferenci. Današnja odločitev na katero ekipo staviti je za nas dokaj lahka saj Grizliji nimajo več možnosti za končnico na drugi strani pa Rakete morajo zmagovat, da ohranijo 3. mesto. Naš stavni tip je zmaga Houston Rocketsov.

1.38 San Antonio Spurs – Miami Heat
Tip: 1 – Spursi so trenutno v fantastični formi saj so dobili zadnjih 9 tekem zapovrstjo. Nazadnje so denimo na domačem igrišču odpravili aktualne prvake. Na drugi strani tudi Miami ni v slabi formi, ampak danes skoraj ne verjamemo, da lahko po OKC presenetijo še Spurse. Ekipi sta se letos že srečali in sicer na začetku sezone, ko so se Spursi še uigravali in so to tekmo gladko izgubili z 95-88. Danes pa pričakujemo še 10 zaporedno zmago Spursov saj na domačem igrišču redko izgubljajo tekme. Letos so Spursi doma izgubili vsega 7 tekem dobili pa so jih kar 29. Naš stavni tip je torej zmaga San Antonio Spurs. V kolikor pa verjamete v zmago Miamija pa lahko stavno kvoto preverite na bet at home stavnici.

1.16 Portland Trail Blazers – Dallas Mavericks
Tip: 1

2.05 Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs
Tip: 2

2.01 Anaheim Ducks – Winnipeg Jets
Tip: 2

1.91 Vancouver Canucks – Ottawa Senators
Tip: 1

2.15 Washington Capitals – Tampa Bay Lightning
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending