Skupinski del lige prvakov se nadaljuje in danes nas čaka nekaj zelo zanimivih tekem. V Manchestru se bosta denimo med sabo spopadla Manchester United in Atalanta, kjer bo zelo zanimivo saj rdeči vragi v zadnjem obdobju niso tako zanesljivi kot bi si kdo mislil. Zanimivo pa bo tudi v Barceloni kjer bo Barca lovila prvo zmago v ligi prvakov v letošnji sezoni. Barca je denimo trenutno pri 0 točkah in gol razliki 0:6. Barca torej ne bo lovila zgolj točke, ampak tudi prvi gol.

2.04 Skupinski del Red Bull Salzburg – VfL Wolfsburg
Tip: 1

1.27 Skupinski del FC Barcelona – FC Dynamo Kiev
Tip: 1

1.39 Skupinski del Benfica Lissabon – Bayern München
Tip: 2 – Bavarci so tenutno prva ekipa v skupini in imajo poleg 100% izkupička tudi noro gol razliko na zadnjih dveh tekmah in sicer 8:0. Benfika pa se trenutno s 4 točkami nahaja na 2. mestu in ima gol razliko 3:0. Benfika je na domačem igrišču gladko odpravila Barcelono medtem ko je kiksnila v Kijevu proti Dinamu, kjer je iztržila zgolj remi. Na 3. mestu pa je trenutno Dinamo z 1 točko in gol razliko 0:5. Zadnja pa je Barcelona še brez točke. Bavarci so danes proti Benfiki absolutni favorit saj so v nori formi… Bavarci so na zadnjih 5 odigranih tekmah zmagali 4 krat in 1 krat izgubili proti njihovi rak rani Frankfurtu. Poleg tega da so na zadnjih 5 tekmah zmagali 4 krat so nasprotnikom zabili kar 19 zadetkov! Tudi Benfika je v dobri formi in ima na zadnjih 5 tekmah ravno tako 4 zmage in 1 poraz. Medsebojna statistika pa je povsem na strani Bavarcev, ki beležijo kar 4 zmage in zgolj 1 remi. Glede na vse podatke, ki jih imamo sami danes dajemo prednost Bavarcem. Naš stavni tip je torej zmaga Bavarcev. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.17 Skupinski del Zenit St. Petersburg – Juventus Turin
Tip: 2

3.10 Skupinski del Young Boys Bern – Villarreal
Tip: 1

4.10 Skupinski del Manchester United – Atalanta BC
Tip: X

2.26 Skupinski del Lille OSC – FC Sevilla
Tip: 2

1.09 Skupinski del Chelsea – Malmö FF
Tip: 1

1.56 NBA Detroit Pistons – Chicago Bulls
Tip: 2

1.72 NBA Charlotte Hornets – Indiana Pacers
Tip: 1

1.66 NBA Toronto Raptors – Washington Wizards
Tip: 1

1.79 NBA New York Knicks – Boston Celtics
Tip: 1 – Knicksi so v pripravljalnem obdobju dobili prav vse 4 pripravljalne tekme. Pred sezono so se tudi zelo ukrepili in letos bodo želeli narediti korak naprej. Knicksi so lansko sezono zaključili na 4. mestu vzhodne konference potem pa v prvem krogu izpadli proti Atlanti. Boston pa je v lanski sezoni popolnoma razočaral in tudi letos od te ekipe ne pričakujemo ravno veliko. Boston je na pripravah zmagal 2 krat in 2 krat izgubil, je pa res, da so imeli nekaj več težjih tekem kot pa Knicksi. V lanski sezoni sta se ekipi med sabo pomerili 3 krat. Na teh 3 tekmah je 2 krat slavil New York enkrat pa Boston in to komaj za 2 točke na domačem igrišču. Tudi za letos menimo, da bo New York uspešnejši saj so vsaj po našem mnenju bolje trgovali v poletju kot Boston. Je pa seveda to šele začetek sezone, kjer bo verjetno še veliko presenečenj, vseeno pa je naš tavni tip zmaga New Yorka.

1.28 NBA Memphis Grizzlies – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

2.42 NBA New Orleans Pelicans – Philadelphia 76ers
Tip: 1

1.42 NBA Minnesota Timberwolves – Houston Rockets
Tip: 1

1.40 NBA San Antonio Spurs – Orlando Magic
Tip: 1

1.37 NBA Phoenix Suns – Denver Nuggets
Tip: 1

1.10 NBA Utah Jazz – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.43 NBA Portland Trail Blazers – Sacramento Kings
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending