Danes nas zopet čaka ogromno nogometnega dogajanja. Na sporedu bodo vsa najmočnejša evropska nogometna tekmovanja. Poleg nogometa pa bo danes zanimivo tudi v ligi NBA, kjer se nadejamo kar 10 tekem. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.70 Schalke 04 – 1. FC Köln
Tip: 2

1.84 Arminia Bielefeld – VfB Stuttgart
Tip: 2

1.18 FC Augsburg – Bayern München
Tip: 2 – Bayern je trenutno vodilna ekipa v nemškem nogometnem prvenstvu. Pred prvim zasledovalcem ima 4 točke prednosti. So pa bavarci na zadnjih 2 tekmah pokazali malce slabosti saj so eno tekmo izgubili na zadnji pa so se rešili šele v 92 minuti. Njihov današnji nasprotnik pa je v tej sezoni osvojil 19 točk kar trenutno zadošča za 12 mesto na prvenstveni lestvici. Augsburg ima na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 2 zmagi in 3 poraze. Na drugi strani pa ima Bayern kot vodilna ekipa na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 4 zmage in zgolj 1 poraz. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Bayern, ki ima 3 zmage in 2 remija. Tudi stavnice danes Bayern postavljajo v absolutno vlogo favorita saj je njihova stavna kvota na stavnici bet at home za zmago zgolj 1.18, medtem ko ima Augsburg stavno kvoto za zmago 13.00, stavna kvota za remi pa je 7.40. Glede na trenutno formo in pogled na lestvico tudi sami ne vidimo veliko možnosti za uspeh Augsburga zato je naš stavni tip zmaga Bayern M.

1.53 RB Leipzig – FC Union Berlin
Tip: 1

2.36 SC Freiburg – Eintracht Frankfurt
Tip: 2

1.61 Fulham FC – Manchester United
Tip: 2

1.25 Manchester City – Aston Villa
Tip: 1

1.68 Udinese Calcio – Atalanta Bergamasca Calcio
Tip: 2

1.51 Villarreal CF – Granada CF
Tip: 1

3.35 Real Betis – RC Celta De Vigo
Tip: X

1.86 Indiana Pacers – Dallas Mavericks
Tip: 1 – Dallas je trenutno v zelo slabi seriji saj je izgubil 3 tekme zapovrstjo. Že res, da ima ekipa težave z boleznijo, ampak izgubiti proti Torontu in Bullsi to ne bi smel biti nikakršen izgovor. Obe dve ekipi sta namreč zanesljivo slavili in sploh nista na mestih, ki vodijo v končnico na vzhodni konferenci. Dallas danes nujno potrebuje zmago, ampak z nepopolno zasedbo oz. enako ko na prejšnjih dveh tekmah bo tole skoraj misija nemogoče saj je Indian precej boljša ekipa letos kot so biki ali reptorji. Indiana je v letošnji sezoni dosegla 8 zmag in 5 porazov, kar jo na vzhodni konferenci uvršča na visoko 4. mesto. Dallas pa je po seriji treh zaporednih porazov iz 5. mesta padel na 10. mesto in sedaj že krvavo potrebuje kakšno zmago. Dallas ima trenutno zgolj 6 zmag in kar 7 porazov. Na zadnji tekmi je katastrofalno predstavo pokazal tudi vidno utrujeni Luka, ki definitivno ne more vsega sam in rabi pomoč soigralcev kajti v nasprotnem primeru ne bo zmag. Luka je tudi najboljši igralec Dallasa in dosega največ točk, skokov in asistenc. Pri Luki zelo pešajo zopet prosti meti in tudi met za 3 točke, kar je verjetno posledica velikega napora med tekmo saj od njegovih soigralcev ni nič. V kolikor danes Dallas ne bo dobil kakšnega igralca, ki je redno v rotaciji nazaj nima kaj dosti možnosti za zmago proti Indiani, ki je v odlični formi. Naš stavni tip je zmaga Indiane.

1.13 Cleveland Cavaliers – Brooklyn Nets
Tip: 2

1.42 Philadelphia 76ers – Boston Celtics
Tip: 1

1.41 Atlanta Hawks – Detroit Pistons
Tip: 1

1.54 Toronto Raptors – Miami Heat
Tip: 1

1.53 Minnesota Timberwolves – Orlando Magic
Tip: 2

1.41 Houston Rockets – Phoenix Suns
Tip: 2

1.77 Golden State Warriors – San Antonio Spurs
Tip: 1

1.78 Portland Trail Blazers – Memphis Grizzlies
Tip: 1

1.13 Los Angeles Clippers – Sacramento Kings
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending