Kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu se nadaljujejo. Danes bodo na delu evropski in prvaki in evropski podprvaki iz eura 2020. Kako jim bo šlo pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.36 Gruzija – Kosovo
Tip: 1

1.76 Švedska – Španija
Tip: 2

1.80 Litva – Severna Irska
Tip: 2

1.08 Italija – Bolgarija
Tip: 1

1.45 Andora – San Marino
Tip: 1

1.21 Češka – Belorusija
Tip: 1

1.74 Severna Makedonija – Armenija
Tip: 1

2.70 Islandija – Romunija
Tip: 1

1.45 Poljska – Albanija
Tip: 1

1.43 Madžarska – Anglija
Tip: 2 – Aktualni evropski podprvaki Angleži so kvalifikacije za svetovno prvenstvi v nogometu začeli odlično saj so na prvih treh tekmah 3 krat zmagali in so trenutno gladko na prvem mestu v skupini. Tudi Madžari so v kvalifikacije odlično vstopili in imajo po prvih treh odigranih tekmah 2 zmagi in 1 remi, kar trenutno zadošča za drugo mesto v skupini. Angleži so na prvih treh tekmah premagali San Marino, Albanijo in Poljsko, medtem ko so Madžari premagali San Marino in Andoro s Poljsko izbrano vrsto so pa remizirali. Da imajo Madžari močno reprezentanco so dokazali na zadnjem evropskem prvenstvu saj so v skupini z Nemci, Portugalci in Francozi osvojili 2 točki. Tudi proti Portugalcem jim je dobro kazalo vse do 80. minute. Angleži pa kot vemo so se prebili vse do finala tam pa so pokleknili proti Italijanom. Kar se tiče trenutne tekmovalne forme so zagotovo v boljši Angleži, ki beležijo na zadnjih 5 odigranih tekmah 4 zmage in 1 poraz. Madžari pa so na zadnjih 5 odigranih tekmah 1 krat zmagali, 3 krat remizirali in 1 krat izgubili. Madžari so torej več kot sposobni, da denimo na domačem igrišču presenetijo Angleže in jim odščipnejo točko. Kar se tiče zadnjih 5 medsebojnih tekem pa je statistika na strani Anglije, ki beleži 4 zmage in 1 remi. Naš stavni tip je zmaga Anglije. Kakšna pa je kvota za morebitno presenečenje ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

1.05 Estonija – Belgija
Tip: 2

1.01 Lihtenštajn – Nemčija
Tip: 2

1.53 Kanada – Honduras
Tip: 1

2.80 Panama – Kostarika
Tip: X

1.52 Salvador – ZDA
Tip: 2

1.14 Mehika – Jamajka
Tip: 1

2.12 Bolivija – Kolumbija
Tip: 2

1.74 Ekvador – Paragvaj
Tip: 1

1.48 Venezuela – Argentina
Tip: 2

1.92 Čile – Brazilija
Tip: 2 – Tudi kvalifikacije v južni Ameriki za svetovno prvenstvo v Katarju so v polnem teku. Danes bo potekal že 6. krog kvalifikacij. Brazilija je na prvih 6 tekmah 6 krat zmagala in zanesljivo vodi na lestvici in je na dobri poti do uvrstitve na svetovno prvenstvo. So pa Brazilci na zadnji Copa Ameriki malce razočarali svoje navijače saj so izgubili v finalu proti Argentini. Messi pa je s tem prišel do prve reprezentančne lovorike! Čilenci na drugi strani pa kvalifikacij niso začeli najbolje saj so trenutno zgolj na 7. mestu to pa je tudi mesto, ki ne vodi na svetovno prvenstvo v nogometu. Čilenci so po 6 tekmah tako zgolj pri 6 točkah in nujno potrebujejo kakšno zmago, da se povzpnejo po lestvici navzgor. Danes jih čaka zelo težka tekma saj so Brazilci v fantastični formi po drugi strani pa bi bil že mogoče čas, da kiksnejo kakšno tekmo. Reprezentanci sta se nazadnje med sabo pomerili slaba 2 meseca nazaj na Copa Ameriki in takrat so slavili Brazilci z 1:0. Brazilija je tudi uspešnejša na zadnjih medsebojnih tekmah saj beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Naš stavni tip je zmaga Brazilije ne bi pa nas presenetilo če bi Čilenci iztržili remi.

2.55 Peru – Urugvaj
Tip: 2