Torek je tukaj in čas je za kvalifikacije za nogometno ligo prvakov. Danes se začenja tretji krog, kjer pa Slovenija žal nima več svojega predstavnika. Kaj vse zanimivega bo še na sporedu danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.65 UEFA Liga prvakov kvalifikacije Sheriff Tiraspol – FC Viktoria Plzen
Tip: 2 – Šerif je v prejšnjem krogu izločil Maribor medtem ko je Plzen povozil Finskega prvaka. Glede na prikazano v drugem krogu tekmovanja bi lahko rekli, da je v tem dvoboju favorit Češki prvak Plzen. Šerif je Mariborčane izločil s skupnim izidom 1:0, kar priča da je bilo zelo natesno. Ključni zadetek j epadel na drugi tekmi in še to v 88 minuti tekme. Plzen pa je HJK povozil kar s skupnim izidom 7:2. Kar se tiče trenutne forme je v malce boljši Šerif, ki na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 2 zmagi in 3 remije Plzen pa je v tem obdobju dosegel 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Glede na prikazano v evropskih tekmovanjih do sedaj, danes dajemo prednost Čehom. Naš stavni tip je zmaga Plzna. Kakšna je stavna kvota za presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

2.03 UEFA Liga prvakov kvalifikacije AS Monaco – PSV Eindhoven
Tip: 1

2.75 UEFA Liga prvakov kvalifikacije PFC Ludogorets 1945 Razgrad – GNK DINAMO ZAGREB
Tip: 1 – Ludogorets je v prejšnjem krogu izločil Irskega prvaka s skupnim izidom 4:2. Dinamo pa je po slabi domači tekmi kjer je le remizirav z 2:2 na gostovanju potem slavil minimalno zmago z 1:0 in tako izločil Makedonskega prvaka. Dinamo je sicer trenutno v odlični formi saj beleži 4 zmage in 1 remi na zadnjih 5 odigranih tekmah. Ludogorets pa je v tem obdobju dosegel 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Ekipi sta se do sedaj med sabo pomerili 4 krat in uspešnejši je Bolgarski prvak, ki beleži 2 zmagi, 1 remi in 1 poraz. Nazadnje sta se ekipi merili 9 let nazaj. Danes prednost dajemo domači ekipi, ki jo vodi slovenski strateg. Ludogorets sicer ni favorit na stavnicah, ampak menimo, da bodo dobili prvo tekmo. Naš stavni tip je zmaga Ludogoretsa.

2.48 UEFA Liga prvakov kvalifikacije Union Saint-Gilloise – Glasgow Rangers
Tip: 2

1.22 UEFA Liga prvakov kvalifikacije Benfica Lissabon – FC Midtjylland
Tip: 1

1.82 Ligaški pokal FC Cambridge United – Millwall FC
Tip: 2

1.84 FAW Championship North & Mid Holyhead Hotspur – Conwy Borough
Tip: 1

2.70 FAW Championship North & Mid Llandudno FC – Holywell Town
Tip: 2

2.06 FAW Championship North & Mid Prestatyn Town – Buckley Town
Tip: 1

1.92 Major League Soccer Seattle Sounders – FC Dallas
Tip: 1

1.60 Major League Soccer New York Red Bulls – Colorado Rapids
Tip: 1