Vikend je že skoraj tukaj in pred nami je nekaj zanimivih nogometnih in tudi košarkarskih tekem. V Španiji bo danes na sporedu ena tekma najmočnejše nogometne lige za vikend pa se bo seveda boj razplantev tudi drugod po evropi. No razen v Sloveniji, kjer je šla država v popolno zaprtje. Kaj vse nas čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.23 Levante UD – Huesca
Tip: 1

2.43 CD Nacional – Portimonense
Tip: 2

1.86 Wycombe Wanderers – Blackburn Rovers
Tip: 2

1.50 Watford FC – Sheffield Wednesday
Tip: 1

3.05 Cardiff City – Nottingham Forest
Tip: X

2.13 Bristol City – Stoke City
Tip: 2 – Bristol City se trenutno v drugi Angleški ligi nahaja na 14. mestu prvenstvene lestvice in se bo kot vse kaže boril za obstanek. Trenutno mu kaže zelo dobro saj je nekje na sredini lestvice in ima pred mesti, ki vodijo v nižji rang tekmovanja 14 točk prednosti. Stoke City pa ima od današnjega tekmeca 3 točke več in je trenutno na 11. mestu prvenstvene lestvice. Obe dve ekipi pa demimo za 6. mestom, ki vodi v dodatne kvalifikacije za napredovanje zaostajata za 10 oz. 13 točk. Stoke City je trenutno v boljši formi kot njihov današnji tekmec saj ima na zadnjih 5 tekmah 2 zmagi, 1 remi ter 2 poraza. Bristol City pa je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 1 krat zmagal, 1 krat remiziral in 3 krat izgubil. Ekipi sta se letos med sabo že pomerili in takrat je slavil Bristol City z 0:2. Bristol City je tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah, kjer ima 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Glede na to da so gostje v boljši formi jim danes dajemo prednost zato je naš stavni tip zmaga Stoke Citya. Kakšna je stavna kvota za zmago Bristol Citya ali remi pa preverite na pokerstars stavnici.

2.24 Barnsley FC – Reading FC
Tip: 1

3.20 Queens Park Rangers – Coventry City
Tip: X

1.41 New York Knicks – Dallas Mavericks
Tip: 2 – New York je trenutno v seriji dveh zaporednih porazov vseeno pa še vedno na vzhodu zaseda odlično 6. mesto, ki denimi direktno vodi v končnico. New York je trenutno pri 24 zmagah in 24 porazih. Njihova forma na zadnjih 10 tekmah je tudi 50% saj ima 5 zmag in 5 porazov. Dallas na drugi strani pa na zahodni konferenci zaseda 7. mesto in za 6. mestom že kar veliko zaostaja. Dallas je letos dobil 25 tekem izgubil pa 21. Kar se tiče njihove forme na zadnjih 10 tekmah pa je malce boljša od tekmečeve saj beležijo 6 zmag in 4 poraze. Dallas pa je trenutno v seriji 2 zaporednih zmag. Ekipi se še letos nista pomerili med sabo velja pa opozoriti, da je precej slabši New York v lanski sezoni dobil prav obe dve tekme. Zato tudi danes pričakujemo zelo težko tekmo vendar menimo, da si Dallas letos ne bo privoščil takšnih spodrsljajev. Naš stavni tip je torej zmaga Dallasa.

1.30 Memphis Grizzlies – Minnesota Timberwolves
Tip: 1

1.57 Portland Trail Blazers – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.57 Indiana Pacers – Charlotte Hornets
Tip: 1

1.08 Phoenix Suns – Oklahoma City Thunder
Tip: 1

1.48 Sacramento Kings – Los Angeles Lakers
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending