Danes nas čaka malce bolj pestra stavna ponudba praktično na vseh stavnicah. Igral se bo nogomet predvsem mednarodne prijateljske tekme, namizni tenis, hokej, odbojka in e-sports oz. računalniške igre. To je za trenuto situacijo zelo dobra stavna ponudba. Kaj smo stavili mi pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.90 Orbita Minsk – Legenda Minsk
Tip: 1

1.60 Ravens – Patriot Minsk
Tip: 1

1.25 Dinamo Minsk II – Torpedo Zhodino II
Tip: 1

2.11 Belshina Bobrujsk – FC Gorodeya
Tip: 1

2.18 FC Nacka Iliria – Rinkeby United
Tip: 1

1.54 Kullavägens BK – Astorps FF
Tip: 2

1.72 Tajska – Filipini
Tip: 1

1.72 Indonezija – Malezija
Tip: 2

2.15 Sickle And Hammer – Reactivatory [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.07 Moscow Eshelon – Four Icebreakers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

2.20 Four Ronin – WAR Foxes [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Ruska hokejska pro liga, ki ob trenutni situaciji poteka nemoteno. Posebnost te lige je da se igra 3x po 10 minut in ne 20 kot je to pri običajnem hokeju. Tekme se igrajo na nevtralni lokaciji zato nobena izmed ekip nima prednosti domačega igrišča :). Po statistiki, ki je trenutno na voljo sta ekipi na zadnjih 2 tekmah bili zelo različno uspešni. Four Ronin je denimo na zadnjih dveh tekmah slavila 2 krat medtem ko so WAR Foxes izgubili obe dve tekmi. Včeraj st se ti dve ekipi že srečali na medsebojni tekmi in takrat so s 7:2 slavili hokejisti Four Ronin, ki so tudi danes favoriti na stavnici. Tudi sami napovedujemo danes zmago Four Ronin glede na prikazano na včerajšnji tekmi. Kakšna pa je kvota za zmago WAR Foxes pa preverite na 1xbet stavnci.

1.47 Virtus.Pro – OG
Tip: 2 – Liga v računalniški igri CS:GO poteka nemoteno naprej. Danes se bosta med sabo pomerili ekipi Virtus.Pro in OG. Obe dve ekipi igrata v skupini C in sta ternutno odigrali 3 igre. Virtus.Pro je vse tri odigrane igre izgubil, medtem ko je ekipa OG vse 3 igre dobila. OG je torej vodilna ekipa v skupini C in ima po 3 odigranih krogih vse točke. Virtus.pro pa je v skupini na predzadnjem mestu saj je v skupini še ena ekipa, ki ima že 4 zaporedne poraze. Tudi ko pogledamo malce v zgodovino odigranih iger lahko hitro ugotovimo, da je Virtus.pro na zadnjih 5 odigranih igrah izgubil prav vse špile medtem ko so pri ekipi OG izgubili samo 1 krat in 4 krat zmagali. Danes torej nič ne čudi, da je favorit na stavnicah ekipa OG, ki ima kvoto nekje okrog 1,47. Ekipi se med sabo še nista poverili, tako da bo to njihov prvi dvoboj. Glede na statistiko in stavno kvoto obeh dveh ekipa pa menimo, da bodo danes gladko slavila ekipa OG. Naš stavni tip je torej zmaga OG ekipe.

1.33 FURIA eSports – Swole Patrol
Tip: 1

1.33 Evil Geniuses – MiBR
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending