Danes nas v Angleški Preimer ligi čaka nov veliki derbi in sicer med Manchester Unitedom in Arsenalom. Rdeči vragi trenutno niso v dobri formi, medtem ko je Arsenal v odlični. Kaj vse nas čaka danes zanimivega pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.63 Premier liga Tottenham Hotspur – Brentford
Tip: 1 – Tottenham letošnje sezone zagotovo ni začel najbolje. Ekipa se trenutno nahaja na zgolj 7. mestu prvenstvene lestvice. Tottenham je pred letošnjo sezono zamenjal trenerja, ki pa se na stolčku ni obdržal prav dovgo. Sedaj je vodenje Tottenhama prevzel Antonio Conte, ki je v lanski sezoni Inter popeljal do naslova Italijanskih prvakov. Tottenham si je prejšni teden privoščil največjo stamoto v zgodovini kluba potem ko ga je v ljudskem vrtu premagala Mura. Mura je Tottenhamu tudi najverjetneje zaprla pot v izločilne boje konferenčne lige. Njihov današnji nasprotnik Brentford pa se trenutno nahaja na 12. mestu in ima samo 3 točke manj od Tottenhama. Brentford je lanski drugoligaš in v letošnji sezoni mu je zagotovo primarni cilj da obstane. Kar se tiče forme na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah obeh dveh ekip je v boljši Tottenham, ki beleži 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Brentford pa je v tem obdobju dobil zgolj 1 tekmo, 1 krat je remiziral in 3 krat izgubil. Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo domače moštvo. Stavna kvota za zmago Tottenhama se na stavnici bet at home giblje nekje okrog 1.63. Tottenham je tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih saj beleži 4 zmage in zgolj 1 remi. Tudi sami danes dajemo prednost Tottenhamu saj ima preprosto boljšo ekipo in bi moral tole tekmo dobiti. Naš stavni tip je zmaga Tottenhama.

1.90 Premier liga Manchester United – Arsenal
Tip: 1

1.74 Serie A Torino FC – Empoli FC
Tip: 1

1.64 Serie A Lazio Rim – Udinese Calcio
Tip: 1 – Lazio se trenutno nahaja na 8. mestu prvenstvene lestvice v Italijanski ligi. Lazio je trneutno pri 21 točkah toliko pa jih imajo tudi Fiorientina, Juventus in Bologna. Lazio je na zadnjih dveh prvenstvenih tekmah ostal praznih rok proti Juventusu in Napoliju, ki sta ga odpravila s skupnim izidom 6:0. Danes imajo Rimljani lepo priložnost, da se vrnejo nazaj na zmagovalna pota. Udinese se trenutno nahaja na zgolj 14. mestu prvenstvene lestvice s 15 osvojenimi točkami. Favorit na stavnicah je Lazio, ki je tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah. Lazio beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Glede na trenutno situacijo na lestvici in zadnje medsebojne tekme sami danes dajemo prednost Laziu. Naš stavni tip je zmaga Lazia.

1.27 Eredivisie AZ Alkmaar – Fortuna Sittard
Tip: 1

1.06 Eredivisie Ajax Amsterdam – Willem II Tilburg
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending