Danes se nadaljuje nogometni prvenstveni ples v Angliji, Španiji in Italiji. Kaj vse se bo še igralo pa v spodnjem stavnem pregledu.

Fulham FC – Chelsea FC
Fulham bo ima prvič po letu 1977 priložnost, da proti zahodnolondonskemu tekmecu Chelseaju, ki ga je v začetku leta na Craven Cottageu premagal z 2:1, zabeleži domačo zmago. Fullham je imev v lanski sezoni zelo uspešno sezono saj se je po vrnitvi v prvo ligo na prvenstveni lestvici uvrstil pred Chelsea. Tudi letošnjo sezono je Fulham začel bolje od tekmeca in ima po 6 odigranih tekmah 2 zmagi, 2 remija in 2 poraza kar trenutno zadošča za 12. mesto na prvenstveni lestvici. Fulham je trenutno v srednje dobri formi no za njih bi lahko rekli da mogoče v celo odlični saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 3 zmage, 1 remi in 1 poraz.

Chelsea pa je v letošnjo sezono vstopil katastrofalno in samo nadaljuje slabe igre iz lanske sezone. Chelsea je v zadnjem letu za prestope zapravil več kot milijardo funtov in se trenutno nahaja na katastrofalnem 15. mestu prvenstvene lestvice. Ekipa je letos na 6 odigranih tekmah dosegla zgolj 1 zmago, 2 remija in kar 3 poraze! Samo vprašanje časa je kdaj bo novi lastnik zopet posegel po menjavi trenerja… za samo ekipo pa bi vsaj po našem mnenju bilo to zelo slabo saj se trenerji menjajo hitreje kot nekateri menjajo spodnje gate 😊. Forma ekipe na zadnjih 5 odigranih tekmah je katastrofalna saj so zabeležili zgolj 2  zmagi, 1 remi in 2 poraza.

Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so uspešnejši nogometaši Chelsea, ki beležijo 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Na teh tekmah ni padlo ravno veliko zadetkov skupaj zgolj 8, kar je le malce več kot 1 na tekmo. Samo na 1 tekmi od teh petih pa sta obe dve ekipi dosegli gol.

Stavnice v vlogo favorit postavljajo Chelsea, ki ima visoko kvoto in sicer 2.10. Visoka kvota je predvsem plod slabih iger v zadnjem obdobju. Kakšna je stavna kvota za remi in zmago Fulhama pa preverite na 22bet stavnici.

FC Torino
1.84
FC Torino
Hellas Verona
1X2, Redni del tekme

AC Fiorentina
1.51
AC Fiorentina
Cagliari Calcio
1X2, Redni del tekme

US Sassuolo
2.12
US Sassuolo
SSD Monza 1912
1X2, Redni del tekme

Las Palmas
2.73
Las Palmas
Celta de Vigo
1X2, Redni del tekme

Malmo FF
1.22
Malmo FF
IF Brommapojkarna
1X2, Redni del tekme

IF Elfsborg
1.09
IF Elfsborg
Varbergs Bois
1X2, Redni del tekme

FK Zeljeznicar Sarajevo
1.81
FK Zeljeznicar Sarajevo
NK Široki Brijeg
1X2, Redni del tekme

NK Istra 1961
2.59
NK Istra 1961
NK Lokomotiva Zagreb