Športni nasveti 19.9.2020

0
24
stavni nasveti
stavni nasveti bundesliga

Vikend je tukaj in uradno se začenjajo vsa najmočnejša evropska nogometna državna prvenstva. V Nemčiji se je državno prvenstvo začelo že včeraj in po pričakovanjih so Bavarci povsem povozili Schalke 04. Končni izid je bil kar 8:0, kar je sramotno ponižanje kluba, ki je včasih igral v ligi prvakov in sodi med največje klube v Nemčiji. Danes pa prvenstvo začenja tudi prvi izivalec Bavarcev Borussia Dortmund. Kako bo uspešna in kaj napovedujemo mi pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.83 Eintracht Frankfurt – Arminia Bielefeld
Tip: 1

1.63 Borussia Dortmund – Borussia Mönchengladbach
Tip: 1 – Borussia Dortmund je lansko sezono končala na 2. mestu prvenstvene lestvice in za Bavarci na koncu zaostala kar za velikih 13 točk. Borussia M. pa je tudi odlično končala lansko sezono in sicer na 4. mestu in si tako zagotovila igranje v ligi prvakov. To je zelo lep uspeh za Borussio M. Obe dve ekipi sta sezono že začeli v Namškem pokalu in bili v prvem krogu zelo uspešni. Borussia D. je svojega nasprotnika premagala s 5:0 medtem ko je Borussia M. bila še bolj zanesljiva in zmagala z 8:0. Na stavnicah je danes pričakovano favorit domače moštvo, ki je tudi precej uspešnejše na zadnjih 11 medsebojnih tekmah. Borussia D. ima kar 11 zaporednih zmag na medsebojnih tekmah. Glede na to, da so Bavarci začeli novo sezono z zmago se enako pričakuje tudi od prvega izivalca. Naš stavni tip je zmaga Borussije D. Kakšna pa je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na bet at home stavnici.

2.16 VfB Stuttgart – SC Freiburg
Tip: 1

1.29 Manchester United – Crystal Palace
Tip: 1

1.63 Leeds United – Fulham FC
Tip: 1

1.51 Arsenal FC – West Ham United
Tip: 1

1.49 Everton – West Bromwich Albion
Tip: 1

1.60 Villarreal CF – Eibar
Tip: 1

1.96 Getafe CF – Osasuna
Tip: 1

3.15 RC Celta De Vigo – Valencia CF
Tip: 2

1.64 Miami Heat – Boston Celtics [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Miami presenetljivo ali pa tudi ne vodi v seriji z 2:0 proti Bostonu. Na obeh dveh tekmah so Miami stavnice poniževale in še vedno ga. Zakaj? Kljub temu, da Miami vodi z 2:0 v seriji je Boston še naprej absolutni favorit za zmago na današnji tekmi. In mogoče se je Boston res kaj naučil iz prvih dveh tekem in bo danes slavil na 3 tekmi. Boston je na obeh dveh tekmah že pošteno vodil, ampak je Miamiju uspelo priti nazaj in na koncu tekmo dobiti. Za Miami odlično igra Goran, ki je na prvi tekmi dosegel 29 točk na drugi pa jih je dodal 25. Na obeh dveh tekmah je bil prvi strelec ekipe in eden izmed ključnih igralcev za zmago. Za danes napovedijemo zmago Bostona še vedno pa smo mnenja, da bo v seriji napredoval Miami.

PUSTITE KOMENTAR

Sending