Danes nas čaka nekaj zelo zanimivih nogometnih obračunov. Poleg nogometa pa se nadaljuje tudi končnica v ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

SC Freiburg – Domača ekipa se trenutno nahaja na 5. mestu in še ima realne možnosti za napredovanje v ligo prvakov saj za 4. mestom zaostaja zgolj za 3 točke! Do konca prvenstva pa je na voljo še 6 točk. Današnji nasprotnik Wolfsburg pa se nahaja na 6. mestu in že za domačini zaostaja za 7 točk toreh višje več ne more. Vseno pa Wolfsburg potrebuje točke za preboj v evropo saj v nasprotnem primeru se lahko zgodi da ga prehitijo kar 3 ekipe! Freiburg je na zadnjih 5 odigranih tekmah doegel 2 zmagi in 3 poraze. Ekipa je trenutno v seriji 3 zaporednih porazov. Volkovi na drugi strani pa so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegli 3 zmage, 1 remi in 1 poraz. Ekipi sta na zadnjih 5 medsebojnih tekmah popolnoma izenačeni saj obe dve beležita po 2 zmagi in 1 remi. Na stavnicah je danes manjši favorit domače ekipa, kako se bo tekma razpletla pa bomo videli kmalu. Tekma bo zagotovo zelo izenčena glede na to da se obe dve ekipi borita za evropski vozovnici.
2.31
SC Freiburg – VfL Wolfsburg
1X2, Redni del tekme

ND Gorica
2.18
ND Gorica – Tabor Sezana
1X2, Redni del tekme

Cadiz CF
2.23
Cadiz CF – Real Valladolid
1X2, Redni del tekme

Olympique Lyon
2.23
Olympique Lyon – AS Monaco
1X2, Redni del tekme

US Sassuolo
2.20
US Sassuolo – SSD Monza 1912
1X2, Redni del tekme

Nemčija
1.43
Avstrija – Nemčija
1X2, Redni del tekme

Finska
1.03
Madžarska – Finska

Boston Celtics – Prva tekma v seriji je za nami in dobil jo je Miami! Miami je na prvi tekmi presenetil Boston in slavil s 123:116 in s to ukradeno tekmo si je zagotovil prednost domačega igrišča. Pri Miamiju je bil zopet nezaustavljil Buttler, ki je dosegel 35 točk. Tatum na drugi strani pa jih je za Boston dosegel 30. Za Boston je naslednja tekma torej “must win” medtem ko je Miami svoje že dosege in lahko na naslednji tekmi zgolj še dobi. Stavnice v vlogo favorita postavljajo Boston tako kot že na prvi tekmi. Kakšna je stavna kvota za še eno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.
1.22
Boston Celtics – Miami Heat