Danes bodo na sporedu tri Priemer ligaške tekme in ena zelo pomembna tekma v Bundes ligi kjer se bosta Hertha in Hamburger spopadla za napredovanje v prvo oz. nazadovanje v drugo ligo. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.21 Bundesliga Hertha BSC – Hamburger SV
Tip: 1 – Ekipi se bosta danes pomerili na prvi tekmi za uvrstitev v prvo ligo oz. Hertha bo igrala za obstanek saj je tam bila celo prejšno sezono. Hamburg je letšnjo sezono končal na 3. mestu v drugi Bundes ligi in si tako zagotovil končnico za uvrstitev v prvo ligo. Hertha pa je sezono v prvi ligi končala na 16. mestu in bo tako igrala za obstanek v prvi ligi. Kar se tiče same tekmovalne forme je Hamburger trenutno v fantastični saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel kar 4 zmage in zgolj 1 poraz proti prvoligašu Freiburgu. Hertha na drugi stani pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegla 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Ekipi se med sabo nista pomerili že kar nekaj časa nazadnje pred dvema letoma na prijateljski tekmi in takrat je Hamburger slavil z 2:0. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša Hertha, ki beleži 3 zmage in 2 poraza. Glede na to, da Hertha danes igra doma ji dajemo manjšo prednost za to je naš stavni tip zmaga Herthe Berlin. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov pa preverite na 22bet stavnici.

1.92 Premier liga Everton – Crystal Palace
Tip: 1 – Everton se krčevito bori za obstanek v prvi ligi in danes bi mu še kako prav prišla kakšna točka. Everton se trenutno nahaja na 16. mestu in ima pred cono izpada 2 točki naskoka. V kolikor si Everton želi že pred zadnjim krogom zagotoviti obstanek v prvi ligi danes potrebuje zmago. Everton je trenutno v solidni prvenstveni formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. C. Palace na drugi strani pa se trenutno nahaja na 13. mestu in si je že zagotovil obstanek v prvi ligi. Poleg obstanka pa C. Palace ne more več doseči evropskih tekmovanj tako, da bo danes igral zgolj za čimboljšo končno uvrstitev. C. Palace je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah v malce boljši formi kot Everton saj beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Ekipi sta se v letošnji sezoni med sabo pomerili že dvkrat in obakrat so zanesljivo slavili nogometaši C. Palaceja. Pokalna tekma se je končal s 4:0, prvenstvena pa s 3:1 za Palace. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa sta ekipi popolnoma izenačeni obe dve namreč beležita po 2 zmagi in remi. Glede na to da Everton danes nujno potrebuje zmago in da igrajo doma, bi morali tole tekmo nakako dobiti. Naš stavni tip je zmaga Evertona.

1.37 Premier liga Chelsea – Leicester City
Tip: 1

2.00 Premier liga Aston Villa – Burnley
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending