Danes nas čaka nekaj uvodnih tekem v najmočnejša evropska nogometna tekmovanja. Poleg tega bo na sporedu tudi liga NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

New Orleans Pelicans
1.75
New Orleans Pelicans
Sacramento Kings
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Eintracht Frankfurt
2.06
Eintracht Frankfurt
FC Augsburg
1X2, Redni del tekme

Genoa FC – Lazio Roma
Genoa v letošnji sezoni igra dobro v seri A, saj trenutno njihova varnost v prvi ligi ni ogrožena in se z 39 točkami nahajajo na 12. mestu. Trenutno jim gre v ligi odlično saj so v seriji štirih tekem brez poraza (W1, D3). To vključuje tudi remije proti ekipam z najvišjimi uvrstitvami, kot sta Juventus in Fiorentina. To ne obeta nič dobrega za Lazio, ki je še vedno v igri za uvrstitev v Evropo. Genova je pred tem premagala Lazio z 1:0, zdaj pa ima priložnost, da doseže dvojno zmago nad njim prvič po sezoni 2014/15, ko je obe tekmi dobila z 1:0. Stadio Luigi Ferraris je v tej sezoni težko prizorišče za gostujoče ekipe, saj je Genova na zadnjih 12 tekmah tu izgubila le dvakrat (W5, D5). Vendar pa imajo nekaj težav z obrambno, saj so na petih od zadnjih osmih domačih ligaških tekem prvi prejeli gol. Kljub temu jim je v teh situacijah uspelo osvojiti pet točk (W1, D2), s čimer so dokazali, da so trd nasprotnik tudi takrat, ko zaostajajo.

Forma Lazia v zadnjem času ni dobra, saj je na zadnjih devetih tekmah dosegel le tri zmage (L6). Trenutno za šestouvrščeno Atalanto zaostajajo dve točki, imajo pa tudi odigrano tekmo več od Atalante. Zmaga na tej tekmi bi jih lahko začasno premaknila na mesto, ki omogoča uvrstitev v evropske kvalifikacije. Lazio pa čaka tudi odločilna polfinalna tekma Coppa Italia proti Juventusu in lahko, da bodo prednost dali tej tekmi in zanemarili tekmo proti Genovi. Je pa izogibanje dvojnemu porazu proti Genovi močna motivacija, da ostanejo osredotočeni na tej tekmi. Vendar pa njihova nedavna forma v gosteh ni obetavna, saj so na zadnjih petih tekmah doživeli štiri poraze (W1), od katerih so se tri končale brez zadetkov. To nakazuje, da ta tekma ne bo lahka za Lazio, da bi si pred koncem sezone povrnil zagon.

Na stavnicah je favorit Lazio, ki ima stavno kvoto za zmago 2.63. Stavna kvota za remi je 3.10. Stavna kvota za zmago Genove pa je 2.88. Več stavnih opcij pa preverite na bet at home stavnici.

Juventus Torino
1.75
Cagliari Calcio
Juventus Torino
1X2, Redni del tekme

Athletic Bilbao
1.27
Athletic Bilbao
Granada CF
1X2, Redni del tekme

SC Telstar
2.25
SC Telstar
FC Emmen
1X2, Redni del tekme

AS Trencin
1.37
AS Trencin
MFk Kosice
1X2, Redni del tekme

OGC Nice
1.55
OGC Nice
Lorient FC
1X2, Redni del tekme

Neodločeno
3.20
Rio Ave FC
FC Arouca