Športni nasveti 19.3.2020

0
34
stavni nasveti
stavni nasveti bundesliga

Stavna ponudba danes je bolj slaba vseeno pa smo na stavnici bet at home zasledili nekaj nogometnih obračunov. Poleg nogometa je danes na voljo tudi E-Sports več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.18 FC Zvezda-BGU Minsk – BATE Borisov
Tip: 2 – V Belorusiji se danes začenja najmočnejše ligaško nogometno tekmovanje. Naslov bo branila ekipa Brest, ki je v lanski sezoni prekinila 13 letno vladavino nogometnega kluba BATE Borisov. Prvenstvo danes odpirata ekipi FC Zvezda-BGU Minsk in BATE Borisov. Gostje bodo zagotovo letos napadali naslov zato je za njih že prva tekma zelo pomembna. BATE je na zadnjih 5 tekmah zmagal 4 krat in zgolj enkrat izgubil kar priča da so v odlični formi. Domača ekipa pa je na zadnjih 5 tekmah zmagala 2 krat, 2 krat je remizirala in 1 krat izgubila. Na stavnicah je absolutni favorit BATE, ki je tudi najtrofejnejša ekipa v Belorusiji. Tudi zadnje medsebojne tekme kažejo, da bi gostje morali dobiti tole tekmo. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so zmagali 3 krat, 2 krat pa sta se moštvi razšli z neodločenim izidom. Naš stavni tip je zmaga BATE Borisov.

1.32 FC Shakhter Soligorsk – Torpedo Zhodino
Tip: 1 – Druga tekma prvega kroga bo tekma med FC Shakhter Soligorsk in Torpedo Zhodino. Favorit je domače moštvo, ki je v precej boljši formi kot gostje. Domača ekipa je na zadnjih 5 tekmah zmagala 3 krat in 2 krat izgubila, medtem ko je Torpedo na zadnjih 5 tekmah zmagal zgolj 1 krat in kar 4 krat izgubil. Domače moštvo je tudi dobilo zadnje 4 medsebojne tekme zato ni nič čudnega, da je kvota z azmago Shakhter Soligorsk na stavnici bet at home samo 1,32. Tudi mi bomo danes stavnili na zmago domače ekipe.

1.29 Santana AP – Ypiranga AP
Tip: 2

1.60 NLO Tver 40+ – RHL Tver 40+
Tip: 1

1.70 Ufimskie Kunicy – Zvezda Ufa
Tip: 2

1.20 Salyut Bryansk 40+ – Kristall Dyatkovo 40+
Tip: 1

1.40 MVD RB – Alga Ufa
Tip: 2

1.25 Valhalla Vikings – fightclub
Tip: 2

1.39 Begrip Gaming – flisk
Tip: 1

1.56 Aligon – Sons of Lennart
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending