Športni nasveti 19.11.2019

0
160
stavni nasveti nba 2

Kvalifikacije za evropsko prvenstvo v nogometu so v zaključni fazi in znani so praktično že skoraj vsi potniki na Euro 2020. Danes bo zadnjo povsem nepomembno tekmo odigrala tudi Slovenska izbrana vrsta proti Poljski, ki si je že priborila vstopnico na Euro 2020. Poleg nogometa nas danes čaka še nekaj odličnih košarkarskih obračunov pa si kar poglejmo kaj smo pripravili v spodnjem stavnem pregledu.

3.71 Poljska – Slovenija
Tip: X – V tej skupini sta si Euro 2020 že zagotovili reprezentanci Avstrija in Poljske. Slovenija je vstopnico za Euro 2020 zapravila v mesecu oktobru, ko je izgubila ravno proti Avstriji in S. Makedoniji. Poljaki so si praktično že zagotovili tudi prv mesto v skupini medtem ko Slovenija še ni sigurna na 3. mestu in bi danes za to potrebovala vsak točko. Reprezentanci sta se nazadnje pomerili septembra v stožicah in takrat je Slovenska izbrana vrsta gladko odpravila Poljake z 2:0. Danes zagotovo pričakujemo težjo tekmo in morebitno maščevanje Poljske za nepričakovan poraz v Stožicah. Vseeno pa menimo glede na to, da gre za povsem nepomembno tekmo da se bo tudi končala prijateljsko. Naš stavni tip je torej remi.

1.61 Wales – Madžarska
Tip: 1

1.13 Nemčija – Severna Irska
Tip: 1

1.02 Nizozemska – Estonija
Tip: 1

1.35 Memphis Grizzlies – Golden State Warriors
Tip: 1 – Ekipi, ki se trenutno borita za spodnji del lestvice. Grizliji trenutno z razmerjem zmag 5-8 zasedajo 10. mesto na zahodni konferenci. Aktualni podprvaki lige pa so trenutno na zadnjem mestu s samo dvema zmagama in kar 12 porazi. To pred sezono ni pričakoval nihče, ampak če samo pogledamo kdo vse je poškodovan in kakšna je klop je popolnoma jasno, da višje ne gre. Mogoče je celo bolje, da sezono zaključijo kot zadnji in upajo na čimvišji pik in s tem na potencialno izboljšanje klopi. Pri Bojevnikih je trenutno D’Angelo Russell najboljši strelec ekipe in na tekmo dosega 24,3 točke, medtem ko največ točk pri Memphisu dosega Ja Morant 18,3. Danes napovedujemo zmago domačega moštva, ki je v boljši formi in imajo manj kadrovskih težav kot bojevniki. Stavno kvoto za morebitno presenečenje pa preverite na partypoker sports stavnci.

1.57 New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers
Tip: 2

1.46 KK Cedevita Olimpija – Brescia Leonessa
Tip: 1

1.84 Galatasaray SK – Unicaja Malaga
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj