Po ligi prvakov je čas za ligo evropa. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

Sevilla FC
2.45
Sevilla FC – Juventus Torino
1X2, Redni del tekme

Bayer Leverkusen
2.05
Bayer Leverkusen – AS Roma
1X2, Redni del tekme

AZ Alkmaar
2.60
AZ Alkmaar – West Ham United
1X2, Redni del tekme

AC Fiorentina
1.74
FC Basel – AC Fiorentina
1X2, Redni del tekme

Newcastle Unnited – Srake so letos imele oz. imajo odlično sezono. Ekipa se po 35 odigranih tekmah trenutno nahaja na 3. mestu prvenstvene lestvice in je na poti v ligo prvakov. Srake imajo trenutno enako število točk kot rdeči vragi na četrtem mestu in zgolj točko več od Liverpoola, ki je 5. Liverpool ima tudi tekmo več, kar pomeni, da si srake lahko privoščijo vsaj 1 kiks do konca prvenstva in bodo še vedno v ligi prvakov. Bringhton na drugi strani pa ima tudi svojo računico in v primeru 4 zaporednih zmag še tudi lahko upa na ligo prvakov. Obe dve ekipi sta v dokaj podobni formi, ko pogledamo zadnjih 5 odigranih tekem. Srake so na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegle 3 zmage, 1 remi in 1 poraz medtem ko je Bringhton dosegel 3 zmage in 2 poraza. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Bringhton, ki beleži 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz.
2.02 – Na stavnici so favorit srake, saj igrajo na domačem igrišču. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago gostov pa preverite na 22bet stavnici.
Newcastle Unnited – Brighton & Hove Albion FC
1X2, Redni del tekme

Denver Nuggets – Denver je dobil prvo tekmo v seriji in povedel z 1:0. Tekma se je končala z neverjetnih 132:126. Na tej tekmi je denver praktično vodil celotno srečanje in imel razbite Lakerse že za 21 točk. Lakersi so se na koncu približali na 3 točke to pa je bilo tudi vse kar so lahko naredili na tej tekmi. Danes bo na sporedu druga tekma in Denver potrebuje to zmago za varno nadaljevanje serije v Lakresih. Lakersi na drugi strani pa bodo poizkušali ukrasti to tekmo in si stem pridobiti prednost domačega terena. Na prvi tekmi je pri Lakersih blestel Davis, ki je dosegel 41 točk pri Denverju pa je bil prvi mož Jokič, ki je dosegel 34 točk, 21 skokov in 14 asistenc. Nora predstava obeh dveh košarkarjev! Na tej tekmi je zmagovalca odliočil skok v katerem je bil Denver boljši in sicer s 47:30. Malce slabši je bil Denver v izgubljenih žogah saj so jih izgubili kar 11 medem ko Lakresi zgolj 7. Danes se nam torej obeta zelo zanimiva druga tekma v kateri pa vrejamemo, da ekipi ne bosta tako učinkoviti v napadu.
1.43 – Stavnice v vlogo favorita postavljajo Denver. Kakšna je stavna kvota za zmago Lakersov pa preverite na bet at home.
Denver Nuggets – Los Angeles Lakers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Švedska
1.03
Madžarska – Švedska
1X2, Redni del tekme

Nemčija
1.78
Danska – Nemčija
1X2, Redni del tekme

KS Vive Tauron Kielce
1.58
KS Vive Tauron Kielce – MKB Veszprem KC
1X2, Redni del tekme

Barcelona
1.12
Barcelona – GOG Handbold