Športni nasveti 18.5.2020

0
72
stavni nasveti - nba

Nov začetek tedna bo postregel s 3 tekmami v Turkmenistanski nogometni ligi. Zagotovo pa bo danes najbolj odmevna tekma v najmočnejši nemški Bundes ligi, kjer se bosta med sabo spopadli ekipi SV Werder Bremen in Bayer 04 Leverkusen. Poleg nogometa bo danes na sporedu tudi ogromno teniških obračunov več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.69 SV Werder Bremen – Bayer 04 Leverkusen
Tip: 2 – Lekarnarji so dvomesečni premor zaključili na 5. mestu prvenstvene lestvice in za četrto ekipo lige zaostajajo za 4 točke. Z morebitno današnjo zmago bi se RB približali zgolj na točko zaostanka. Zakaj je 4. mesto tako pomembno v Nemčiji? Četrto mesto je namreč zadnje mesto, ki še vodi v ligo prvakov. Na vrhu lestvice po nepopolnem 26 krogu tekmovanja še vedno staja Bayern M., ki ima pred Borussio D. 4 točke prednosti. Obe dve ekipi sta namreč dobili zadnji tekmi. Če so Lekarnarji v dobri formi in visoko na prvenstveni lestvici pa za Werder Bremen tega ne bi mogli reči. Če so Lekarnarji na zadnjih 5 odigranih tekmah 4 krat zmagali in zgolj 1 krat remizirali je Werder na drugi strani 4 krat izgubil in zgolj 1 krat remiziral. Werder se tako trenutno nahaja na predzadnjem mestu prvenstvene lestvice in je zelo resen kandidat za nazadovanje v drugo nemško ligo. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenaeni saj vsaka beleži po 1 zmago in 3 remije. Zaradi trenutne forme so danes absolutni favorit Lekarnarji. Stavnica 1xbet za zmago ekipi Bayer 04 namenja stavno kvoto 1.69 medtem ko imajo domači stavno kvoto 5. Kvota za remi pa se giblje nekje okrog 4.44. Naš stavni tip je zmaga Bayer 04 Leverkusen.

1.30 Shagadam Turkmenbashi – Balkan FK
Tip: 1 – Domača ekipa na prvenstveni lestvici z 12 točkami zaseda 4. mesto. Balkan FK pa je z 6 točkami na 6. mestu prvenstvene lestvice. Shagadam je na zadnjih 5 odigranih tekmah 3 krat zmagala, 1 krat remizirala in 1 krat izgubila. Balkan FK pa je v bistveni slabši formi, saj ima na zadnjih 5 tekmah zgolj 1 zmago in 4 poraze. Domača ekipa je uspešnejša tudi na zadnjih 5 medsebojnih tekmah kjer beleži 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Kot kaže trenutna forma nič ne čudi, da je domača ekipa absolutni favorit v tem obračunu. Naš stavni tip je zmaga Shagadam Turkmenbashi.

1.50 FC Energetik Türkmenbasy Mary – Merw Mary
Tip: 1

1.39 Popko, Dmitry – Storch, Stefan
Tip: 1

1.47 Storch, Stefan – El Mihdawy, Adam
Tip: 1

1.13 Lorenzi, Paolo – King, Evan
Tip: 1

1.50 Schachter, Noah – King, Evan
Tip: 1

1.85 Universite Douala – Ecole de Basket DLA
Tip: 1

1.97 Stalker – Krasnyye Krylia
Tip: 1

1.88 Ershistyye Tigry – Ledovyy Desant
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending