Športni nasveti 18.3.2020

0
45
stavni nasveti tenis

Nov dan in nova žalost na stavnicah. Stavnih dogodkov je vse manj in manj, ampak tako pač je in temu se bo potrebno prilagoditi. Danes stavnice ponujajo nekaj manj zanimivih nogometnih tekem in košarka. Zagotovo pa bo zanimivo v računalniški igri Counter-Strike, kjer bodo na sporedu 3 obračuni. Res je kriza zaradi kronavirusa je velika in ni drugega kot da stavimo tudi na računalniške igre :). Upajmo, da se bo ta virus hitro premagalo in da se vse vrne zopet v normalne okoliščine. Pa si kar poglejmo kaj smo danes stavili v spodnjem stavnem pregledu. 

1.67 Hekimoglu Trabzon – Kirklarelispor
Tip: 1

1.93 Belediye Vanspor – Ergene Velimese Spor
Tip: 1 – Druga Turška liga je v polnem teku in pred nami je obračun med ekipama, ki se nahajata nekje na sredini prvenstvene lestvice in sta tako varni za obstanek. Vanspor je trenutno na 8. mestu in ima 41 točk na 27 odigranih tekmah. Njihov današnji naprotnik pa ima tekmo manj in 34 točk kar jih uvršča na 13. mesto prvenstvene lestvnice. Forma obeh dveh ekip je slaba. Domače moštvo je denimo na zadnjih 5 tekmah zmagalo 1 krat, 2 krat je remiziralo in 2 krat izgubilo. Gostje pa so ravno tako na zadnjih 5 tekmah zmagali 1 krat, 2 krat so remizirali in 2 krat izgubili. Na stavnici bet at home je danes manjši favorit domače moštvo, ki pa ima vseeno kar visoko kovoto za zmago 1.93. Ekipi sta se do sedaj pomerili samo 3 krat in vasaka ima po 1 zmago 1 krat pa sta se razšli neodločeno. Danes lahko torej pričakujemo tesno tekmo v kateri pa manjšo prednost za uspeh dajemo vseeno domačemu moštvu. Naš stavni tip je torej zmaga Belediye Vanspor.

1.17 Botafogo PB – Sousa PB
Tip: 1

1.70 Real FC DF – Taguatinga EC DF
Tip: 1

1.12 Gama DF – Bosque Formosa EC DF
Tip: 1 – Gama je trenutno vodilna ekipa na prvenstveni lestvici in ima po 9 odigranih tekmah 8 zmag in zgolj 1 remi. Gostje pa se trenutno nahajajo na 4. mestu in imajo po 10 odigranih tekmah 6 zmag, 1 remi ter 3 poraze. Glede na odlično formo Game je ta absolutni favorit na stavnicah. Stavnice na njihovo zmago ponujajo zelo nizko kvoto nekje okrog 1.10. Tudi medsebojne tekme kažejo, da je domače moštvo res absolutni favorit saj so na zadnjih 5 tekmag zmagali 3 krat in 2 krat remizirali. Bosque Formosa EC DF po urani statistiki še tudi nikoli ni premagal Game tako da je naš stavni tip torej tukaj jasen in to je zmaga domače ekipe.

1.61 Ural Ekaterinburg – MBA Moscow
Tip: 1

1.48 Kupol-Rodniki Izhevsk – University Surgut
Tip: 1

1.48 Ninjas in Pyjamas – Team Spirit
Tip: 1

1.15 Astralis – GODSENT
Tip: 1

1.32 Team Vitality – ENCE eSports
Tip: 1

1.49 Burevestnik Jaroslav – BC Spartak Primorie Vladivostok
Tip: 2

P.S. Ne pozabite, da lahko nekatere tekme stavite tudi v živo in s tem malce popestrite svoj dan v kolikor ste doma postorili že vse :). Bet at home stavnica ponuja stave v živo in teh dogodkov je kar nekaj tudi v tem času…

PUSTITE KOMENTAR

Sending