Športni nasveti 18.11.2020

0
14
stavni tipi liga narodov

V ligi narodov bomo danes dobili vse zmagovalce in tudi poražence skupin. Zmagovalci skupin se bodo uvrstili v končnico ali v višjo skupino medetm ko bodo zadnje uvrščeni padli v nižjo skupino. Slovenska izbrana vrsta ima danes edinstveno priložnost, da se kot zmagovalka skupine povzpe skupino višje poleg tega pa si zagotovi dodatne kvalifikacije za uvrstitev na svetovno prvenstvo, ki bo leta 2022 v Katarju. Da bo Slovenska izbrana vrsta končala kot prva v skupini danes potrebuje vsaj neodločen izid proti Grčiji. Zagotovo bo zanimivo tudi v drugih skupinah pa si kar poglejmo kaj nas čaka danes v ligi narodov.

1.78 Albanija – Belorusija
Tip: 1

1.56 Gruzija – Estonija
Tip: 1

3.10 Kazakstan – Litva
Tip: X

3.05 Grčija – Slovenija
Tip: X

1.72 Belgija – Danska
Tip: 1

1.89 Poljska – Nizozemska
Tip: 2 – V tej skupini se še 3 reprezntance borijo za prvo mesto in s tem uvrstitev v končnico Lige narodov. Poljska izbrana vsrsta je trenutno s 7 osvojenimi točkami na 3. mestu in za morebitno prvo mesto šteje samo zmaga s tem da Italija, ki je trenutno prve ne sme premagati BiH-a. Nizozemska pa je z 8 osvojenimi točkami na 2. mestu in tako točko več od Poljske in točko manj od Italije. Tudi Nizozemska danes nujno potrebuje zmago v kolikor še želi upati na zmago v skupini. Kar se tiče zadnjega mesta pa je že vse odločeno. Zadnje mesto je osvojila reprezentanca BiH-a in bo v naslednji izvedbi lige Narodov igrala v skupini B. Nizozemska je danes favorit na stavnicah kar sploh ne čudi če vemo da je Nizozemska reprezentanca na zadnjih 5 medsebojnih tekmah Poljsko premagala kar 4 krat zapovrstjo, 1 krat pa se je tekma končala brez zmagovalca. Stavnice danes za zmago Nizozemske ponujajo stavno kvoto nekje okrog 1.89. Kakšna je stavna kvota za remi, ali morebitno zmago Poljske pa preverite na pokerstars stavnici. Naš stavni tip je zmaga Nizozemske.

4.90 Bosna in Hercegovina – Italija
Tip: X

2.32 Armenija – Severna Makedonija
Tip: 2

1.17 Anglija – Islandija
Tip: 1 – Anglija je zopet razočarala svoje navijače, saj je osvojila zgolj 3. mesto v skpino. Po dveh zaporednih porazih proti Danski in Belgiji so Angleži zapravili vse možnosti za osvojitev prvega mesta v skupini. Islandija na drugi strani pa bo letošnjo izvedbo lige narodov hotela zelo hitro pozabiti saj so izgubili prav vse tekme in se bodo v naslednji izvedbi pomerili z reprezentancam nižjega ranga. Tekma danes torej ne bo odločala prav o ničemer. Na stavnicah je favorit Anglija, ki ima stavno kvoto za zmago 1.17. Angleži so tudi v malce boljši formi kot Islandci in bi danes tole tekmo doma morali dobiti. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomerili 3 krat in 2 krat je zmagala Anglija, 1 krat pa Islancija. Naš stavni tip za danes je zmaga Anglije.

2.65 Srbija – Rusija
Tip: 1

2.15 Madžarska – Turčija
Tip: 2

1.48 Češka – Slovaška
Tip: 1

1.42 Kosovo – Moldavija
Tip: 1

2.70 Izrael – Škotska
Tip: 2

1.76 Irska – Bolgarija
Tip: 1

3.00 Wales – Finska
Tip: X

1.28 Avstrija – Norveška
Tip: 1

2.34 Severna Irska – Romunija
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending