Inter je včeraj prvič po 5 letih premagal Juventus in se vsaj do večera izenačil na vrhu prvenstvene lestvice z mestnim tekmecem, ki bo danes igral proti Cagliariiju. Poleg Italijanske lige bo danes na sporedu tudi Angleška nogometna liga kjer bo Arsenal se poizkušal vrniti na zmagovito pot. Danes bo zopet ogromno NBA tekem več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.53 Hamburger SV – VfL Osnabrück
Tip: 1

2.75 TSV 1860 München – FC Ingolstadt
Tip: 2

1.42 Arsenal FC – Newcastle United
Tip: 1

2.65 Wealdstone FC – Gloucester City
Tip: 2

1.64 Cagliari – AC Milan
Tip: 2 – AC Milan je trenutno vodilna ekipa Italijanskega prvenstva oz. imajo enako število točk kot mestni tekmec Inter s tem, da imajo tekmo manj, ki jo bodo odigrali danes. AC Milan je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah 4 krat zmagal in zgolj 1 krat izgubil proti Juventusu. Za ta poraz pa je v veliki meri kriva bolnišnica pri Milanu. Na igrišče se počasi vrača zimeleni Ibra, ki je proti Turinu že dobil nekaj minut za igro. Milan je na zadnji tekmi slavil s 2:0. Danes Milan čaka precej lažja tekma saj je domača ekipa v katastrofalni formi. Cagliari je v seriji 4 zaporednih porazov in se počasi bliža mestom, ki vodijo v drugo Italijansko ligo. Cagliari se trenutno s 14 točkami nahaja na 17. mestu, kar je le mesto nad izpadom. Zagotovo bi jim danes prav prišla kakšna točka, ampak bo to skoraj nemogoče glede na trenutno formo Milančanov. Milan je tudi precej boljši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj beleži 4 zmage in zgolj 1 remi. Naš stavni tip za danes je torej jasen in to je zmaga Milana. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na stavnici pokerstars.

1.50 SPAL Ferrara – AC Reggiana 1919
Tip: 1

1.84 New York Knicks – Orlando Magic
Tip: 2

1.25 Atlanta Hawks – Minnesota Timberwolves
Tip: 1

1.78 Portland Trail Blazers – San Antonio Spurs
Tip: 2

1.71 Brooklyn Nets – Milwaukee Bucks
Tip: 2

4.30 Los Angeles Lakers – Golden State Warriors
Tip: 2 – Los Angeles Lakersi so sezono začeli tako kot so jo tudi končali. Lakersi so trenutno najboljša ekipa lige s 11 zmagami in zgolj 3 porazi. Bojevniki pa tudi niso začeli slabo sezone in so trenutno pri 6 zmagah in 6 porazih. Bojevnike to postavlja na 8. mesto zahodne konference in če bi se redni del končav sedajle bi bil to tudi obračun v prvem krogu končnice. Bojevniki so trenutno v seriji 2 zaporenih porazov, medtem ko so Lakersi v seriji 5 zmag. Lakersi so že na zadnji tekmi proti Bullsom viseli in danes napovedujemo, da je čas za prvi poraz po seriji 5 zaporednih zmag. Bojevniki so tega zagotovo sposobni saj so denimo letos že premagali tudi Los Angeles Clipperse, ki so na uvodu sezone bili boljši od Lakersov. Naš stavni tip torej danes je stava na presenečenje in zmaga Golden State Warriors.

PUSTITE KOMENTAR

Sending