Danes se na male zaslone vrača najmočnejše nogometno tekmovanje evropska liga prvakov. Prvi dan nove sezone bo postregel z dvema fantastičnema obračunoma in sicer v Neaplju se bosta med sabo pomerila Napoli in Liverpool medtem ko bo v Dortmundu Borussia poizkušala presenetit oslabljeno Barcelono. Poleg nogometa ne gre pozabiti niti na evropsko prvenstvo v odbojki, kjer bodo danes naši fantje lovili še četrto zaporedno zmago proti S. Makedoniji. Pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v spodnjih stavnih nasvetih.

1.66 Olympique Lyon – Zenit St. Petersburg
Tip: 1

1.52 Inter Milan – SK Slavia Praha
Tip: 1

3.62 Borussia Dortmund – FC Barcelona
Tip: X – Borussia je letošnjo sezono začela odločno in si za cilj zadala, da v Nemčiji na prestolu zamenja bavarski klub Bayern. Bavarce so v letošnji sezoni že premagali in sicer v finalu super pokala. Na drugi strani je Barcelona novo sezono v Španskem prvenstvu začela s presenetljivim porazom. Domačini so v faantastični formi saj so za zadnjih 15 tekmah kar 14 krat zmagali in le enkrat izgubili na drug strani pa Barcelona ni tako prepričljiva na začetku sezone kot smo jo vajani. Barca je tako na zadnjih 5 tekmah zmagala 3 krat, 1 krat je remizirala in 1 krat izgubila. Kot smo že omenili Barcelona ni začela najbolje nove sezone so pa za slab štart veliko krive tudi poškodbe saj so z igrišč bili odsotni Messi, Suarez in Dembele. Verjetno bo danes od te trojice zagotovo igral Suarez ostala dva pa sta vprašljiva. Borussia nima pretiranih težav s poškodbami zato se lahko danes zgoti kakšno presenečenje. Ekipi sta se nazadnje med sabo pomerili pred 21 leti in takrat se je ena tekma končala z neodločenim izidom eno pa je dobila Barcelona. Borussia ima tako danes lepo priložnost, da presenti Barcelono glede na težave, ki jih imajo Katalonci. Naša napoved je da Barcelona vseeno premore toliko kakovosti kljub veliki odvisnosti od Messija, da bo danes izvlekla vsaj remi. Stavno kvoto za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na bet at home stavnici.

1.45 RB Salzburg – KRC Genk
Tip: 1

2.58 Benfica Lizbona – RB Leipzig
Tip: 2

1.44 Ajax Amsterdam – Lille OSC
Tip: 1

1.86 Chelsea FC – Valencia CF
Tip: 1 – Prvak lige Europa bo danes na svojem stadionu ob 21.00 gostil netopirje, ki so nazdanje visoko izgubili proti Barceloni 5:2. Chelsea v letošnji sezoni ni bil aktiven na tržnici saj imajo modri prepoved kupovanja novih igralcev. Valencia po dolgem času želi v domače prvenstvu in tudi v ligi prvakov kaj narediti in danes ima lepo priložnost da preseneti “oslabljene” Londončane na domačem igrišču. Chelsea je trenutno v precej boljši formi kot Valencia in zaradi tega dajemo prednost za zmago Londončanom. Polek boljše forme Londonske ekipe je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah Chelsea slavil kar 3 krat, dvakrat pa se je tekma končala neodločeno. Danes tako napovedujemo zmago domače ekipe, ki ima na stavnicah zelo lepo kvoto.

3.50 SSC Napoli – Liverpool FC
Tip: X

1.47 Grčija – Portugalska [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.02 Slovenija – Severna Makedonija
Tip: 1

1.30 Turčija – Belorusija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.15 Italija – Bolgarija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1