Danes je za Dallas zelo pomembna tekma! V kolikor še želi upati na drugi naslov prvaka mora danes dobiti to tekmo in znižati rezultat na 3:2. Kaj vse se bo še igralo danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

Belgium – Slovaška
Ko je Belgija leta 2000 gostila evropsko prvenstvo, je trajalo 16 let, da so se spet uvrstili na UEFA evropsko prvenstvo. Zdaj so na svojem tretjem zaporednem turnirju, pri čemer so na zadnjih dveh tekmovanjih dosegli zgolj četrtfinale, kar je zelo slabo za to generacijo. Vendar je izpad v skupinskem delu svetovnega prvenstva 2022 pomenil streznitev, zato je selektor Domenico Tedesco izbral precej mlajšo ekipo, ki bo pod njegovim vodstvom prvič nastopila na velikem turnirju.

Morda jim pomaga dejstvo, da niso več pod pritiskom velikih pričakovanj, saj se je ta belgijska ekipa hitro prilagodila življenju pod Tedescom in še niso doživeli poraza v svojih 14 tekmah od njegovega imenovanja februarja 2023 (10 zmag, 4 remiji). Le Angliji je marca na Wembleyu uspelo zabiti gol proti Rdečim vragom v zadnjih šestih tekmah. Tekma se je končala z 2:2.

Slovaška prav tako tretjič zapored nastopa na evropskem prvenstvu, potem ko so kot samostojna država prvič debitirali leta 2016. Na turnirju leta 2020 so sicer zmagali v prvi tekmi proti Poljski, vendar so nato po dveh porazih izpadli v skupinskem delu. To je na koncu stalo službo selektorja Štefana Tarkoviča, ki ga je zamenjal Francesco Calzona. Pod njegovim vodstvom so sestavili impresivno kvalifikacijsko kampanjo, v kateri so doživeli le dva poraza – oba proti Portugalski (7 zmag, 1 remi).

Calzonova ekipa prihaja na turnir v dobri formi, neporažena v treh prijateljskih tekmah (2 zmagi, 1 remi), pri čemer so zadnji dve prinesli dominantni zmagi s 4-0 proti San Marinu in Walesu. To pomeni, da so lahko optimistični glede prve zmage nad Belgijo, saj bo to njihov prvi medsebojni obračun od februarja 2013, ko so Slovaki izgubili z 1-2 (2 remija).

Stavna kvota za zmago Belgije je 1.48. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago Slovaške pa preverite na bet at home stavnici.

Ukrajina
1.88
Romunija
Ukrajina
1X2, Redni del tekme

Francija
1.63
Avstrija
Francija
1X2, Redni del tekme

Boston Celtics – Dallas Mavericks
Vsi pravijo, da bo danes konec serije in da bo Boston slavil svoj rekordni 18 naslov prvaka! Mi se s tem ne strinjamo in pravimo, da bo Dallas prvi v zgodovini, ki bo obrnil zaostanek s 3:0 in nakoncu slavil naslov prvaka. V 156 primerih se to še ni zgodilo in ni vrak da se to letos ne bi. Možnosti je seveda zelo malo, ampak mi smo optimisti saj je na drugi strani Lukatov Dallas. Stavna kvota za zmago Dallasa je zelo lepa 3.10 in splača se tvegat kakšen € saj imamo občutek, da serije danes še ne bo konec!

Hubert Hurkacz
1.13
Hubert Hurkacz
Flavio Cobolli
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Miomir Kecmanovic
1.78
Miomir Kecmanovic
Lorenzo Sonego
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Sebastian Ofner
1.75
Sebastian Ofner
Zhizhen Zhang
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Milos Raonic
1.58
Milos Raonic
Cameron Norrie
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Alejandro Davidovich Fokina
1.63
Alejandro Tabilo
Alejandro Davidovich Fokina