Danes bomo dobili še drugega finalista v ligi prvakov. Poleg tega bo danes tudi tekma med Bostonom in Miamijem, kjer gre za prvo finalno tekmo vzhodne konference. Kaj vse nas še čaka pa va spodnjem satavnem pregledu.

Boston Celtics – Analitiki napovedujejo zgolj 3% možnst za zmago Miamija v tej seriji. Tudi danes je Boston Absolutni favorit na stavnicah za zmago na prvi tekmi. Boston je v prejšnjem krogu v 7 tekmi izločil Philo, ki je povsem odpovedala na tej tekmi. Miami pa je v 6 tekmah bil boljši od New Yorka. Letos gre za ponovitev lanskega finala v katerem je slavil Boston. Kako se bo razpletlo letos pa bomo videli kmalu.
1.25
Boston Celtics – Miami Heat
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Manchester City – Prva tekma se je končala z remijem v Madridu. Obe dve ekipi sta dosegli po en zadetek. Danes pa nas čaka povratna tekma v Manchestru, kjer stavnice v vlogo favorita postavljajo Manchester City. Stavnice so že na prvi tekmi v vlogo favorita postavljele Manchester City vendar je po vsaj našem mnenju Real odigral boljšo prvo tekmo in bi si zaslužil minimalno zmago. Obe dve ekipi sta tudi za vikend igrali prvenstvene tekme. Manchester City je v gosteh premagal Everton z 3:0, Real Madrid pa je doma bil boljši od Madridskega palčka Getafeja z 1:0. Na zadnjih 5 odigranih tekmah je v boljši formi Manchester City, ki beleži 4 zmage in 1 remi. Real na drugi strani pa je dobil 3 tekma, 1 krat je remiziral in 1 krat izgubil. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Manchester City, ki je dobil 3 tekme, 1 se je končala z zmago Reala ena pa z remijem.
1.62 – Stavnica bet at home za zmago Manchester Citya ponuja stavno kvoto 1,62. Kakšna je za zmago Reala ali remi pa preverite na 22bet.
Manchester City – Real Madrid
1X2, Redni del tekme

FC Honka Akatemia
1.27
FC Honka Akatemia – Tampereen-Viipurin Ilves-Kissat
1X2, Redni del tekme

Finska
1.06
Finska – France
1X2, Redni del tekme

ZDA
1.09
ZDA – Avstrija
1X2, Redni del tekme

Middlesbrough FC
1.85
Middlesbrough FC – Coventry City
1X2, Redni del tekme

Granollers M./Zeballos H.
1.99
Granollers M./Zeballos H. – Ram R./Salisbury J.
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Telekom Baskets Bonn
1.08
Telekom Baskets Bonn – BV Chemnitz 99ers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Alba Berlin
1.35
Ratiopharm Ulm – Alba Berlin