Športni nasveti 17.5.2020

0
16
stavni nasveti bvb byern

Včeraj se je po več kot 2 mesečnem premoru na sceno vrnila bundes liga in bilo je kar malce turobno vzdušje saj na stadionih ni bilo gledalcev. Borussia je dokazala, da letos misli resno in vrgla rokavico Bayernu, ki danes gostuje pri Union Berlinu. Poleg Bundes lige bo danes na sporetu tudi najmočnejša Beloruska nogometna liga, kjer je zopet v sedlu BATE Borisov, ki je včeraj zmagal in s tem prevzel vodstvo na prvenstveni lestvici. Danes bo veliko tudi tenisa manjkalo pa ne bo niti e-sporta. Kaj smo stavili mi pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.20 FC Union Berlin – Bayern München
Tip: 2

1.89 1. FC Köln – FSV Mainz 05
Tip: 1 – Kozlički so bili pred prekinitvijo prvenstva v solidni formi, saj so na zadnjih 5 tekmah kar 3 krat zmagali in 2 krat izgubili. FC Koln se tako na prvenstveni lestvici nahaja na visokem 10. mestu, če vemo, da so še lani igrali v drugem kakovostnem razredu. Njihov današnji nasprotnik Mainz pa tudi ni v slabi formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah 2 krat zmagal, 2 krat remiziral in 1 krat izgubil. Se pa na prvenstveni lestvici Mainz nahaja precej nižje od kozličkov in so trenutno na 15. mestu, kar je le mesto nad cono izpada. Ekipi sta se v letošnji sezoni enkrat med sabo že pomerili in takrat je slavil Mainz 05 z izidom 3:1. V lanski sezoni pa med sabo nista igrali. No danes imajo “prednost” domačega igrišča kozlički, ki so tudi favoriti na stavnici. Stavnica bet at home za zmago kozličkov namenja kvoto 1.89, medtem ko ima Maninz kvota za zmago 3.80. Obe dve ekipi sta pred premorom bili v dobri formi tako, da je po tem premoru kar malce nehvaležno napovedovati zmagovalca. Mi dajemo prednost kozličkom, ker so višje na prvenstveni lestvici…

1.62 Arminia Bielefeld – VfL Osnabrück
Tip: 1

2.38 FC St. Pauli – 1. FC Nürnberg
Tip: 1

1.69 FC Dinamo Minsk – FC Isloch
Tip: 1 – Dinamo Minsk katastrofalno nadaljuje sezono in je letos na 8 tekmah zmagal samo 3 krat in kar 5 krat izgubil. To domačo ekipo uvršča zgolj na 13. mesto prvenstvene lestvice. Na drugi strani pa so gostje dobili letos 5 tekem in 3 krat izgubili kar na prvenstveni lestvici pomeni visoko 6. mesto. Favorit na stavnicah je Dinamo Minsk, ki je tudi precej uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah. Dinamo ima na zadnjih 5 medsebojnih tekmah 3 zmage in 2 remija. FC Isloch Dinama ni premagal že 7 tekem zapovrstjo! Naš stavni tip je torej zmaga Dinama Minska.

1.78 FC Ruh Brest – FC Smolevichi-Sti
Tip: 1

2.95 FC Belshina Bobruisk – FC Vitebsk
Tip: X

1.63 SV Wehen Wiesbaden – VfB Stuttgart
Tip: 2

1.52 Naw, Hazem – Hassan, Benjamin
Tip: 1

1.70 Altmaier, Daniel – Vatutin, Alexey
Tip: 1

1.57 Brown, Dustin – Choinski, Jan
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending