Športni nasveti 17.2.2020

0
120
stavni nasveti chelsea-vs-man-united

Danes smo v pričakovanju derbija med dvema Angleškima velikanoma Chelsea FC in Manchester United. To bo tudi danes najbolj zanimiva tekma, medtem ko se jutri na male zaslone vrača nogometna liga prvakov. Poleg nogometa bo danes zanimivo tudi v ligi NHL več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.94 Chelsea FC – Manchester United
Tip: 1 – Zagotovo najbolj zanimiva tekma tega vikenda. Spopadla se bosta dva angleška velikana, ki se krčevito borita za pozicije, ki vodijo v evropo. No lahko, da se bo eno mesto še sprostilo za angleške klube glede na to, da je UEFA kaznovala Manchester City z dvoletno prepovedjo igranja v evropskih tekmovanjih. Pustimo sedaj kazni na strani in se posvetimo derbiju. Domačini trenutno zasedajo 4. mesto na prevnstveni lestvici in imajo pred petim le dve točki prednosti zato danes nujno potrebujejo kakšno točko. Na drugi strani pa rdeči vragi zasedajo zgolj 9. mesto in že 6 točk zaostajajo za današnjim tekmecem. Oba dva kluba sta trenutno v slabi formi saj sta na zadnjih 5 tekmah zmagala zgolj 1 krat. Manchester United je tako na zadnjih 5 tekmah zmagal 1 krat, 1krat je remiziral in kar 3 krat izgubil. Domačini pa so slavili na 1 tekmi, 3 krat so remizirali in 1 krat izgubili. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je precej uspešnejši Manchester United, ki beleži 3 zmage in zgolj 2 remije. Za danes napovedujemo konec serije Manchester Uniteda proti Chelsea-ju in zmago domače ekipe, ki je vendarle za otenek v boljši formi. Poleg boljše forme Chelsea FC igra na domačem igrišču. Naš stavni tip je torej zmaga Chelsea FC.

1.53 AC Milan – Turin FC
Tip: 1

1.81 VfL Bochum – VfB Stuttgart
Tip: 2

2.19 Arizona Coyotes – New York Islanders
Tip: 1

1.75 Calgary Flames – Anaheim Ducks
Tip: 1

2.17 San Jose Sharks – Florida Panthers
Tip: 1 – Spopad dveh ekip, ki se trenutno nahajata na mestih, ki ne vodijo v končnico po koncu rednega dela. San Jose Sharks so trenutno na 13. mestu zahodne konference medtem ko so Panterji na 10 mestu vzhodne konference. So pa morski psi trenutno v odlični formi saj na zadnjih 5 tekmah beležijo kar 4 zmage in zgolj 1 poraz. Na drugi strani pa imajo panterji ravno obratno statistiko se pravi 4 poraze in eno zmago. Glede na to da morski psi igrajo doma in da so v odlični formi napovedujemo njihovo zmago. Bo pa tekma zagotovo zelo zanimiva saj so panterji na zadnjih 5 medsebojnih tekmah slavili kar 4 krat proti morskim psom. Vseeno je naš stavni tip zmaga San Jose Sharksov. Stavno kvoto za morebitno zmago gostov pa preverite na 1xbet stavnici.

2.17 Vegas Golden Knights – Washington Capitals
Tip: 1

2.31 Colorado Avalanche – Tampa Bay Lightning
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending