Petek je tukaj in čas je za nekatere tekme najmočnejših evropskih nogometnih lig. Zanimivo bo tudi v ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.17 Bundesliga Bayern München – VfL Wolfsburg
Tip: 1 – Bavarci in volkovi s to tekmo začenjajo 17. krog tekmovanja. Bavarci so trenutno vodilna ekipa lige in imajo pred drugo Borussio D. 6 točk naskoka, kar je že zelo lepa prednost. Volkovi na drugi strani pa so padli v zelo globoko krizo saj so na zadnjih 4 prvenstvenh tekmah dosegli 4 poraze. Volkovi so novo sezono zelo uspešno odprli in bili dolgo vodilna ekipa v ligi sedaj pa so povsem popustili in padli na skromno 11. mesto. Ko pogledamo formo obeh dveh ekip na zadnjih 5 odigranih tekmah v vseh tekmovanjih lahko hitro ugotovimo, da so bavarci danes nesporni favorit saj so dobili vseh 5 tekem medtem ko so jih volkovi vseh 5 izgubili. Bavarci so tudi dobili zadnjih 5 medsebojnih tekem, kar pomeni, da se volkovom danes nič dobrega ne piše. Po našem mnenju je zmagovalec tega obračuna že znan in to je Bayern. Vprašanje je samo ali bodo povsem razbili Wolfsburg ali se jih bodo usmilili. Kakšna je stavna kvota za morebitno šokantno presenečenje pa preverite na 22bet stavnici.

1.60 2. Bundesliga Fortuna Düsseldorf – SV Sandhausen
Tip: 1

2.28 2. Bundesliga Holstein Kiel – FC St. Pauli
Tip: 2

2.13 3.Liga Viktoria Köln – Viktoria Berlin
Tip: 1

1.41 Serie A Lazio Rim – Genoa CFC
Tip: 1

1.18 Serie A US Salernitana – Inter Mailand
Tip: 2

1.98 Primera Division RC Celta De Vigo – Espanyol Barcelona
Tip: 1

1.63 Segunda Division FC Girona – Burgos CF
Tip: 1

1.44 Coupe de France Paris FC – Olympique Lyon
Tip: 2

2.21 Primeira Liga CD Santa Clara – Vitoria Guimaraes
Tip: 2

2.60 Primeira Liga GD Estoril Praia – FC Famalicao
Tip: 1

Orlando Magic – Miami Heat
Tip: 2

Atlanta Hawks – Denver Nuggets
Tip: 2

Boston Celtics – Golden State Warriors
Tip: 2 – Bojevniki so trenutno najboljša ekipa lige s 23 zmagami in zgolj 5 porazi. Povdariti pa velja, da bo ekipa še boljša ko se vrneta Tomphson in Wissman. Njihov današnji nasprotnik Boston pa je padel zelo nizko saj je trenutno zgolj deseti na vzhodni konferenci. Tudi forma najbolj legendarne ekipe lige ni najboljša saj imajo na zadnjih 10 tekmah zgolj 4 zmage in kar 6 porazov. Forma bojevnikov pa je zelo dobra saj so na zadnjih 10 tekmah dosegli 7 zmag in 3 poraze. Bojevniki so danes absolutni favorit za zmago na vseh stavnicah. Ekipa je v boljši formi in tudi igra precej lepšo košarko kot pa Boston. Naš stavni tip je zmaga Bojevnikov.

New Orleans Pelicans – Milwaukee Bucks
Tip: 2

Utah Jazz – San Antonio Spurs
Tip: 1

Minnesota Timberwolves – Los Angeles Lakers
Tip: 1