Športni nasveti 17.11.2020

0
19
športne stave

Danes bo na sporedu zadnji krog nekaterih tekem v ligi narodov. Dobili bomo zmagovalce skupin in tudi reprezentance, ki potujejo v nižjo oz. višjo ligo. Poleg Evropske lige narodov se bodo danes igrale tudi kvalifikacije za svetovno prvenstvo v Južni Ameriki. Pa si kar poglejmo kaj vse nas čaka danes…

2.14 Venezuela – Čile
Tip: 2

3.15 Urugvaj – Brazilija
Tip: X

1.69 Peru – Argentina
Tip: 2 – V Južni Ameriki se danes začenja 4. krog kvalifikacij za svetovno prvenstvo v Katarju 2022. V prvih 3 krogih je Argentina dosegla 2 zmage in 1 remi, kar trenutno zadošča za 2. mesto na prvenstveni lestvici zakoj za Brazilijo. Peru pa je zelo slabo začel kvalifikacije in je na prvih 3 tekmah dosegel 1 neodločen izid in 2 poraza. To Peru uvršča na 8. mesto prvenstvene lestvice. Na stavnicah je pričakovano danes favorit Argentina, ki ima stavno kvoto za zmago 1.69 medtem ko imajo Perujci 4.90. Kakšna je stavna kvota za morebiten remi pa preverite na partypoker stavnici. Glede na slabo formo Peruja je kar malce čudno, da ima Argentina tako visoko kvoto za zmago. Vendar ko pogledamo zadnje dve medsebojni tekmi nam hitro postane jasno zakaj je temu tako. Zadnji dve srečanji sta se namreč končali z neodločenim izidom. Je pa Argentina boljša na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj je dobila 2 tekmi, 3 krat pa se je tekma končala z neodločenim izidom. Tekma se bo začelo ob 1:30 uri zjutraj po našem času v Peruju. Naš stavni tip je zmaga Argentine. Še bolj siguren pa je zagotovo stavni tip X2 glede na zadnje tekme.

1.26 Paragvaj – Bolivija
Tip: 1

3.15 Ekvador – Kolumbija
Tip: X

3.90 Francija – Švedska
Tip: X

1.97 Hrvaška – Portugalska
Tip: 2

1.63 Švica – Ukrajina
Tip: 1

2.07 Luksemburg – Azerbajdžan
Tip: 1

1.59 Črna Gora – Ciper
Tip: 1

3.05 Malta – Ferski otoki
Tip: 1

3.40 Španija – Nemčija
Tip: X

1.79 Andora – Latvija
Tip: 2

2.65 Gibraltar – Lihtenštajn
Tip: 2 – Zagotovo ena najbolj zanimivih in izenačenih tekem v skupini D lige narodov. Med sabo se bosta spopadli dve avtsajderski reprezentanci, ki aktivno borita za napredovanje v C skupino lige narodov. Trenutno na prvenstveni lestvici vodi Gibraltar, ki je osvojil 7 točk medtem ko ima Lihtenštajn 3 točke manj. Gibraltarju torej danes za osvojitev prvega mesta zadostuje že remi medtem ko morajo gostje zmagati. V prvi medsebojni tekmi v letošnji izvedbi Lige narodov je slavila rerprezentanca Gibraltarja. Tekma se je končala z 1:0. Reprezentanci sta se do sedaj med sabo pomerili 4 krat in 2 krat so zmagali Gibraltarčani, 1 krat se je tekma končala z neodločenim izidom 1 krat pa so slavili Lihtenštajčani. Stavnice danes minimalno prednost dajejo gostom. Tudi sami menimo, da bo danes Lihtenštajn presenetil domačo reprezentanco ter z zmago napredoval v C skupino. Naš stavni tip je torej zmaga Lihtenštajna. Amaterska tekma se bo začela ob 20:45 uri po našem času. Prenos te tekme pa boste na žalost morali poiskati na spletu. Zagotovo bo na zavihku prenosi v živo na voljo kakšen link.

PUSTITE KOMENTAR

Sending