Prvi krog lige prvakov je za nami in postregel je kar z nekaj presenečenji ali pa tudi ne. Za nekatere je bil denimo visok poraz Barcelone presenečenje spet za druge pa pričakovan rezultat glede na stanje v klubu. Pustimo sedaj ligo prvakov in se posvetimo današnji ligi Europa in konferenčni ligi.

2.04 FC Lokomotiva Moskva – Olympique Marseille
Tip: 2

1.20 Bayer 04 Leverkusen – Ferencvarosi TC
Tip: 1

3.75 Galatasaray – Lazio Rim
Tip: X

1.68 Eintracht Frankfurt – Fenerbahçe Istanbul
Tip: 1

2.27 Leicester City – SSC Napoli
Tip: 1 – Napoli je novo sezono odprl fantastično saj po treh odigranih krogih v Italijanskem prvenstvu zaseda 1. mesto. Napoli je poleg Rome in Milana še edina 100% ekipa v Italijanskem prvenstvu. Da je Napoli v zares solidni formi priča podatek, da so na zadnji tekmi premagali Juventus z 2:1. Lisice na drugi strani pa so po štirih odigranih krogih v Angleškem prvenstvu trenutno na 9. mestu. Lisice so v štirih krogih dosegle 2 zmagi in 2 poraza. Na zadnji tekmi jih je denimo s težavo premagal Manchester City. Na zadnjih 5 odigranih tekmah je Napoli v boljši formi saj beleži 4 zmage in 1 poraz medtem ko so Lisice dobile 3 tekme, 2 krat pa so izgubile. Do sedaj se ekipi med sabo še nista pomerili in ta tekma bo danes njuna prva medsebojna. Stavnice manjšo prednost dajejo domači ekipi. Tudi sami več možnosti za zmago pripisujemo lisicam saj igrajo v močnejšem prvenstvu in doma. Naš stavni tip je torej zmaga Leicester City. Kakšna je stavna kvota za morebiten remi ali zmago Napolija pa preverite na 22bet stavnici.

1.41 AS Monaco – Sturm Graz
Tip: 1

2.55 Glasgow Rangers – Olympique Lyon
Tip: 2

2.26 Qairat Almaty – Omonia Nikosia
Tip: 1

2.10 Qarabag FK – FC Basel
Tip: 2

1.64 NK Mura – Vitesse Arnhem
Tip: 2

2.55 SK Slavia Praha – FC Union Berlin
Tip: 1

3.20 FC Stade Rennes – Tottenham Hotspur
Tip: X – Tottenham je sezono v Angleškem prvenstvu začel odlično s 3 zaporednimi zmagami, potem pa na četrti tekmi razočaral navijače saj je izgubil proti C. Palecu kar s 3:0. Tottenham je tako trenutno po 4 odigranih krogih na 7. mestu prvenstvene lestvice in za vodilno ekipo zaostaja zgolj za 1 točko. Rennes na drugi strani pa je sezono v Francoskem prvenstu začel z 1 zmago, 2 remijema in 2 porazoma. To ga trenutno uvršča na 11. mesto prvenstvene lestvice. V tej skupini sta poleg Rennas še tudi nizozemski predstavnik in slovenski Mura. Favorit v skupini je zagotovo Tottenham medtem ko se bota Renns in Vitesse najverjetneje borila za 2. mesto. Mura pa bo v tej skupini iskala kakšno točko in kakšen dodaten evro, ki ji bo precej prav prišel. Tottenham je kar se trenutne forme tiče v boljši kot Rennes vsaj v državnem prvenstvu, medtem ko sta ekipi na zadnjih 5 tekmah popolnoma izenačeni saj obe dve beležita po 3 zamege in 2 poraza. Ima pa Tottenham ker nekaj težav z učinkovitostjo nič kaj boljši ni niti Rennes. Denimo Rennes je na zadnjih 5 tekmah dosegel 6 zadetkov, medtem ko Tottenham samo 4. Glede na to da nobena ekipa ni ravno učinkovita menimo, da je remi danes kar realna opcija. Naš stavi tip je torej X.

2.50 HJK Helsinki – LASK
Tip: 1

1.17 AS Roma – CSKA Sofia
Tip: 1

3.10 Anorthosis Famagusta FC – Partizan Beograd
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending