Športni nasveti 16.2.2020

0
114
stavni nasveti nogomet

Danes bo zelo nogometno obarvana nogometna nedelja, ki bo postragla z kar nekaj zanimivimi tekmami. Poleg nogometa pa bo v poznih večernih urah nasporedu tudi All Stars tekma v ligi NBA, kjer bo prvič zaigral tudi Luka. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.54 FC Sevilla – RCD Espanyol Barcelona
Tip: 1

1.70 Olympique Lyon – Racing Strasbourg
Tip: 1

1.19 Juventus Turin – Brescia Calcio
Tip: 1

1.83 Aston Villa – Tottenham Hotspur
Tip: 2 – Tottenham se trenutno nahaja na 6. mestu prvenstvene lestvice in za 4. uvrščenim mestnim tekmecem zaostaja zgolj za 4 točke. Aston Villa pa je trenutno na 17. mestu in je zgolj mesto nad cono izpada v drugi rang tekmovanja. Iz pozicij, ki jih zasedata ekipi na prvenstveni lestvici lahko sklepamo da nujno potrebujeta točke. Tottenham nujno potrebuje 3 točke, da se pribljiža 4. mestu medtem ko Aston Villa potrebuje točke v boju za obstanek v prvi ligi. Forma obeh dveh ekip na zadnjih 5 tekmah je popolnoma enaka saj sta obe dve ekipi osvojili po 7 točk. Seveda glede na prvenstveno lestvico so v precej boljši formi domači nogometaši, ki so se s temi 7 točkami povzpeli na mesto, ki zagotavlja obstanek na drugi strani pa Tottenhamu ni uspel preboj na 4. mesto. Zadnje medsebojne tekme kažejo v prid Tottenhama, ki je v seriji 4 zaporednih zmag nad Aston Villo. Tudi danes so po našem mnenju v prednosti gostje, ki so favoriti tudi na stavnicah. Naš stavni tip je zmaga Tottenham Hotspur. Za to tekmo pa se splača spremljati stave v živo saj se bo kvota na zmago Tottenhama še tekom tekme zelo dvignila!

1.25 1. FC Köln – Bayern München
Tip: 2

2.52 FSV Mainz 05 – FC Schalke 04
Tip: 2

1.43 Arsenal FC – Newcastle United
Tip: 1

1.27 Real Madrid – RC Celta De Vigo
Tip: 1 – Barcelona je včeraj s težavo dosegla zmago in se na prvesntveni lestvici izenačila z Realom iz Madrida, ki danes doma gostuje Celta De Vigo. Real je trenutno v seriji 5 zaporednih zmag, kar ga uvršča na sam vrh Španskega prvenstva. Na drugi strani pa je Celta presenetljivo slaba letos saj se nahaja na mestih, ki vodijo v drugo Špansko ligo. Celta je tako trenutno zgolj na 18. mestu in bi ji kakšna točka danes še kako prav prišla. Po drugi strani pa je Celta v zadnjem krogu pokazala, da lahko premaga prav vsakega saj je vzela skalp Sevilli, ki je trenutno na 5. mestu prvenstvene lestvice. Vseeno pa menimo, da bo danes slavila domače ekipa saj so preprosto v predobri formi, da bi lahko Celta presenetila. Tudi zadne medsebojne tekme so povsem na strani Reala saj beleži 4 zaporedne zmage nad Celto. Naš stavni tip je torej zmaga Real Madrid.

PUSTITE KOMENTAR

Sending