Kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu se nočejo in nočejo končati :). Danes pa so res na sporedu zadnje tekme pred dodatnih kvalifikacijah. Nekaj potnikov bomo še dobi nekaj pa je že vseeno znanih. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.44 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Nizozemska – Norveška
Tip: 1

2.26 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Wales – Belgija
Tip: 2

1.66 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Finska – Francija
Tip: 2 – Francija je vodilna v skupini D in si je že zagotovila svetovno nogometno prvenstvo v nogometu. Pred drugo Finsko ima trenutno neulovljive 4 točke naskoka. Za drugo mesto pa v tej skupini poteka mesarsko klanje! Ukrajina, ki je poleg Francije še edina neporažena reprezntance v skupini trenutno za Finsko izbrano vrsto zaostaja za 2 točke. Ukrajina za napredovanje danes potrebuje zmago nad Bosno medtem ko Finci morajo doma izgubiti proti Franciji. Prva tekma med Francijo in Finsko se je končala z 2:0 za Francijo. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejša Francija, ki beleži 4 zmage in 1 poraz. Finska je recimo Francijo nazadnje premagala pred dobrim letom nazaj s 2:0, kar pomeni, da danes zagotovo ne bodo brez možnosti za uspeh. Favorit na stavnicah so kakopak svetovni prvaki, ki bi tole tekmo morali dobiti. Je pa res, da vprašanje s kakšno zasedbo se bodo lotili Fincev saj so si že zagotovili svetovno prvenstvo v nogometu. Naš stavni tip je zmaga Francije.

1.11 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Češka – Estonija
Tip: 1

1.79 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Bosna in Hercegovina – Ukrajina
Tip: 2

1.35 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Gibraltar – Latvija
Tip: 2

1.66 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Črna Gora – Turčija
Tip: 2

1.59 SP kvalifikacije, CONCACAF Jamajka – ZDA
Tip: 2

1.69 SP kvalifikacije, CONCACAF Kostarika – Honduras
Tip: 1

1.76 SP kvalifikacije, CONCACAF Panama – Salvador
Tip: 1

2.37 SP kvalifikacije, CONCACAF Kanada – Mehika
Tip: 2

Brooklyn Nets – Golden State Warriors
Tip: 2 – Lahko bi rekli, da je to tekma finala pred finalom :). Po našem mnenju bosta ti dve ekipi tudi ob koncu sezone se znašli dejansko v velikem finalu saj trenutno kažeta največ in to kljubtemu, da nobena ekipa trenutno ni popolna! Bojevniki so trenutno najboljše moštvo v ligi z 11 zmagami in zgolj 2 porazoma medtem ko so Netsi tenutno drugi na vzhodu z 10 zmagami in 4 porazi. Netsi trenutno zaostajajo zgolj za čarovniki, ki so veliko presenečenje te sezone. Netsi so trenutno v seriji 3 zaporednih zmag medtem ko so bojevniki nazadnje izgubili proti sršenom in s tem prekinili serijo zmag. Roko na srce v zadnjem obdobju Bojevniki niso imeli ravno težkega razporeda vendar so praktično vse zmagali, sedaj pa se začne obdobje težjih tekem in pokazalo se bo kam sodijo. Velja pa omeniti, da bojevniki še vedno igrajo brez Tomphsona in Wissmana. Pri Netsih pa vsi vemo, da manjka Irving zaradi svojih “čudnih” prepričanj. Kakorkoli naš stavni tip je zmaga Bojevnikov saj menimo, da so v malce boljši formi kot Netsi. Kakšna je stavna kvota za zmago ene ali druge ekipe pa preverite na bet at home stavnici.

Utah Jazz – Philadelphia 76ers
Tip: 1

Los Angeles Clippers – San Antonio Spurs
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending