Športni nasveti 16.11.2019

0
159
Stavni nasveti toronto vs dallas

Finski nogometni reprezentanci se je prvič v zgodovini uspelo uvrstiti na veliko tekmovanje potem ko so včeraj pričakovano premagali Lihtenštajn s 3:0. V tej skupini so denimo brez Evropskega prvenstva 2020 ustali reprezentanci Grčije in Bosne in Hercegovine. Tudi danes nas čaka nekaj zanimivih kvalifikacijskih dvobojev v Europi. Zanimivo pa bo tudi v ligi NBA, kjer bo Dallas napadal zmago proti aktualnim prvakom Torontu. Pa si kar poglejmo kaj vse nas danes čaka.

1.52 Severna Irska – Nizozemska
Tip: 2

3.75 Rusija – Belgija
Tip: X

1.07 Slovenija – Latvija
Tip: 1 – Slovenija v teh kvalifikacijah praktično nima nobenih mošnosti več za Euro 2020. Seveda teorija pravi drugače, ampak verjetno bo teorije že danes konec z zmago Avstrije nad S. Makedonijo na domačem igrišču. Naši fantje so vse možnosti za napredovanje zapravili v prejšnjem kvalifikacijskem ciklusu v mesecu oktobru ko so izgubili obe dve tekmi. Slovenska izbrana vrsta bo tako na zadnjih dveh tekmah igrala predvsem za čimvišjo uvrstitev, da bo v naslednjih kvalifikacijah imela več možnosti za uvrstitev na veliko tekmovanje. Danes proti drugi najslabši evropski reprezentanci ne bi smela imeti veliko težav in vse drugega kot gladka zmaga bo šok.

1.23 Avstrija – Severna Makedonija
Tip: 1

1.93 Chicago Bulls – Brooklyn Nets
Tip: 2

1.62 Dallas Mavericks – Toronto Raptors
Tip: 1 – Dallas je na zadnji tekmi spet naredil veliko neumnost saj so še drugič letos izgubili proti New Yorku, ki ima na kontu samo 3 zmage. Ta poraz je Dallas potisnil na 8. mesto zahodne konference. Danes Dallas čaka zelo zahtevna tekma na domačem igrišču proti Torontu, ki kljub odhodu Kawahija igra letos odlično. Toronto je na 11 tekmah slavil kar 8 krat in le 3 krat izgubil kar pa jih uvršča na visoko 2. mesto na vzhodni konferenci. Pri Torontu je pričakovano korak naprej naredil Pascal Siakam, ki je prvi strelec ekipe in tudi skakalec. Odlično igra tudi Fred VanVleet, ki je prvi podajalec ekipe. Torontu se očitno obeta zelo svetla prihodnost prav tako pa tudi Dallasu, ki ima ravno tako mlado in perspektivno ekipo. Pri Dallasu je v vseh treh glavnih elementih igre najboljši Luka Dončić, ki na tekmo dosega 28,7 točke, 10,3 skoke in 9,3 podaje. Zagotovo danes bolj zmago potrebuje Dallas, ki je na nevarnem 8. mestu zahodne konference. Tudi stavnice domače moštvo postavljajo v vlogo favorita in zmago Dallasu napovedujemo tudi mi. Kakšna pa je stavna kvota za zmago Toronta pa preverite na 1xbet stavnici.

1.98 Minnesota Timberwolves – Houston Rockets
Tip: 1

2.38 New York Knicks – Charlotte Hornets
Tip: 2

1.74 San Antonio Spurs – Portland Trail Blazers
Tip: 1

1.25 Miami Heat – New Orleans Pelicans
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj