Športni nasveti 16.10.2020

0
17
stavni nasveti
stavni nasveti bundesliga

Danes nas čaka zanimiv uvod v stavni vikend. V Franciji se že nadaljuje najmočnejše nogometno prvenstvo in na delu bo aktualni državni prvak in podprvak Evropa PSG. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

2.21 Derby County – Watford FC
Tip: 2 – Watford je še v lanski sezoni igral v prvi ligi letos pa se bo boril za čimhitrejšo vrnitev nazaj. Derby pa je lani bil zelo blizu končnici za uvrstitev v prvo ligo pa mu je vseeno nekaj malega zmanjkalo. V drugi Angleški ligi so trenutno odigrali 4 kroge tekmovanja in Derby ni najbolje štartal v novo sezono. Derby je najprej nanizal 3 poraze na zadnji tekmi pa je vendarle zmagal in tako trenutno zaseda zgolj 20 mesto na prevnstveni lestvici. Watford pa je na prvih 4 tekmah 2 krat zmagal, 1 krat remiziral in 1 krat izgubil kar zadošča za trenutno 7. mesto. Na stavnicah je manjši favorit danes Watford ravno zaradi tega ker je bolje štartal v novo sezono. Je pa zanimivo, da je na zadnjih 5 medsebojnih tekmah uspešnejši Derby, ki beleži 3 zmage, 1 remi ter 1 poraz. Ja pa tudi res da se ekipi med sabo nista srečali že več kot 5 let. Naše mnenje je, da bo danes slavil Watford, ki je v boljši formi poleg tega pa je še lani igral v prvi ligi. Naš stavni tip je torej zmaga Watforda. Stavno kvoto za zmago Derbya ali morebiten remi pa preverite na pokerstars stavnici.

2.27 1. FC Magdeburg – Türkgücü Ataspor München
Tip: 2

2.43 Brescia – Lecce
Tip: 1

1.35 Olympique Nimes – Paris Saint-Germain
Tip: 2 – PSG v novo sezono ni štartal najbolje predvsem zaradi bolezni svojih najboljših nogometašev. Vseeno pa trenutno po 6 krogih že zaseda visoko 4 mesto. Po dveh uvodnih porazih je potem PSG nanizal kar 4 zaporedne zmage in nekaj podobnega pričakujemo tudi danes. Nimes pa je na prvih 6 tekmah nove sezone 2 krat zmagal, 2 krat remiziral in 2 krat izgubil kar zadošča za 13. mesto na prvenstveni lestvici. Da daomača ekipa danes nima veliko možnosti priča podatek na zadnjih 5 medsebojnih tekmah, ki je prav vse dobil PSG. PSG je tudi absolutni favorit za današnjo zmago. Naš stavni tip je torej zmaga PSG-ja.

1.67 FCO Dijon – FC Stade Rennes
Tip: 2

2.06 FC Chambly – Clermont Foot
Tip: 2

1.68 Heart of Midlothian – Dundee FC
Tip: 1

1.88 Jong FC Utrecht – NEC Nijmegen
Tip: 2

1.49 SBV Excelsior – MVV Maastricht
Tip: 1

1.77 Club NXT – MSK Deinze
Tip: 2

1.96 Viborg FF – BK Fremad Amager
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending