Športni nasveti 16.10.2019

0
187
stavni nasveti nhl 2

Oktoberski kvalifikacijski cikel za evropsko prvenstvo v nogometu naslednje leto je končan. Slovenija je po odličnem septembru padla na realna tla in z porazoma na obeh dveh tekmah zapravila praktično vse možnosti za Euro 2020. Pred začetkom najmočnejših nogometnih lig bo sedaj nekaj pavze vendar brez skrbi tukaj je veliko drugih športnih dogodkov. V ligi NHL se že kar nekaj časa igra nova sezona in počasi bo jasno katere ekipe so dobre in katere ne. Pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v spodnjih stavnih nasvetih.

1.46 Wawrinka, Stan – LOPEZ DIAZ-GUERRA, FELICIANO
Tip: 1

1.45 HC Dynamo Moscow – CSKA Moskva
Tip: 2

1.26 Doi, Misaki – Goerges, Julia
Tip: 2

1.21 Mountfield HK – Graz 99ers
Tip: 1

2.31 Pittsburgh Penguins – Colorado Avalanche
Tip: 1

2.31 Columbus Blue Jackets – Dallas Stars
Tip: 1 – Dallas Stars je novo sezono lige NHL odprl pod vsemi pričakovanji. Na sedmih odigranih tekmah so hokejisti Dallasa osvojili zgolj 3 točke, kar jih uvršča na zahodni konferenci na 14. mesto. Podobno kot Dallas je sezono odprl tudi Columbus s tem da so odigrali dve tekme manj od današnjega nasprotnika. Columbus je torej na 5 odigranih rečanjih osvojil 4. točke kar zadošča za 14 mesto na vzhodni konferenci. Danes bo šlo torej za obračun dveh slabih ekip po trenutno prikazanem v ligi. Dallas je trenutno v seriji treh zaporednih porazov, medtem ko so domači hokejisti na zadnjih 3 tekmah zmagali 2 krat in 1 krat izgubili. Columbus je torej v boljši formi kot Dallas zato je tudi danes favorit na stavnicah. Če pogledamo še zadnjih 5 medsebojnih tekem lahko hitro ugotovimo, da bo danes veliko presenečenje, če Dallas zmaga. Columbus je namreč dobil vseh zadnjih 5 medsebojnih tekem vključno s podaljški. Za danes torej napovedujemo zmago Columbusa. Kakšna pa je stavna kvota za zmago Dallasa pa lahko preverite na 1xbet stavnci.

2.18 Edmonton Oilers – Philadelphia Flyers
Tip: 1

2.58 Washington Capitals – Toronto Maple Leafs
Tip: 2

2.09 Anaheim Ducks – Buffalo Sabres
Tip: 1 – Obe dve ekipi sta novo sezono odprli zelo dobro. Racmani so na do sedaj 6 odigranih tekmah zmagali 4 krat ter 2 krat izgubil to pa zadošča trenutno za 4. mesto na zahodni konferenci. Še malce bolje so sezono začele “sablje”, ki so na 6 odigranih tekmah oddale le točko saj so eno tekmo izgubile po podaljšku na vseh ostali pa so slavile. Ta izkupiček Buffalo uvršča na 2. mesto vzhodne konference. Torej tukaj bo šlo za obračun dveh ekip, ki sta sezono odprli odlično. Racmani so zadnjo tekmo izgubili proti Bostonu s 4:2 medtem ko je Buffalo premagal letos zelo slab Dallas z 4:0. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah so kar 4 krat slavili hokejisti Buffala medtem ko so eno tekmo po podaljšku dobili Racmani. Na stavnicah je favorit domače moštvo vendar pa tukaj menimo, da bo šlo za zelo težko in izenačeno tekmo v kateri lahko slavi katera koli ekipa. Tudi sami smo se določili da zaradi domačega igrišča danes stavimo na Racmane.

2.69 San Jose Sharks – Carolina Hurricanes
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj