Športni nasveti 15.9.2020

0
90
Športni nasveti

V ligi NBA nas danes čakata dve tekmi. Na veliko presenečenje vseh je Denver uspel po zaostanku s 3:1 izsiliti 7 tekmo proti Clippersom ali jim bo uspelo še napredovati pa bomo videli jutri. Na vzhodni konferenci pa se začenja finale med Bostonom in Miamijem. Danes bodo na sporedu tudi kvalifinacije za nogometno ligo prvakov. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.27 Los Angeles Clippers – Denver Nuggets [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.73 Boston Celtics – Miami Heat [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Boston se je za napredovanje v finale konference moral pošteno potruditi proti Torontu, ki je padel šele na 7 tekmi. Sedma tekma je bila zelo izenačena in na koncu bi lahko rekli, da so bili srečnejši košarkarji Bostona. Miami pa je na veliko presenečenje vseh gladko opravil z najboljšo ekipo rednega dela Bucksi. Izid serije je bil 4:1. Se je pa nekako slutilo, da bi se znalo narditi presenečenje saj je Miami že med sezono premagoval Buckse in tukaj v mehurčku kjer ni domačega terena se je to tudi zgodilo. Tudi Boston je bil med sezono boljši od Toronta in to se je tudi na koncu potrdilo kljub temu, da je bil Toronto druga ekipa lige po rednem delu. Kakšno pa je bilo stanje med sezono med Bostonom in Miamijem? Jah nič kaj dobro za Miami. Na prvi tekmi sezone je Boston gladko slavil s 112:93 na drugi so slavili s 109:101 na tretji v mehurčku pa je zmagal Miami s 112:106. Torej izid je bil 2:1 za Boston. Povdariti pa velja, da na tej zadnji medsebojni tekmi pri Miamiju igral Buttler in to je dober znak za zanimivo serijo v kateri seveda upamo na napredovanje Miamija. Danes bi vseeno dali prednost Bostonu, ki je vendarle v daljšem tekmovalnem ritmu medtem ko je imel Miami daljši počitek. Naš stavni tip je torej zmaga Bostona. Stavno kvoto za zmago Miamija pa preverite na 22bet stavnici.

2.55 FC Dynamo Kiev – AZ Alkmaar
Tip: 2

1.77 PAOK Thessaloniki – Benfica Lizbona
Tip: 2 – Benfika je favorit v tem obračunu tako na stavnicah kot tudi na papirju sedaj pa mora to dokazati še na igrišču. Glede na kako je Benfica zapravila naslov po prekinitvi prvenstva si izpada iz lige prvakov ne more privoščiti. Naš stavni tip je zmaga in napredovanje Benfice.

2.24 KAA Gent – Rapid Wien
Tip: 1

2.16 Reading FC – Luton Town
Tip: 1

1.86 Fleetwood Town – Port Vale
Tip: 1

1.69 Newcastle United – Blackburn Rovers
Tip: 1

1.68 Rochdale FC – Sheffield Wednesday
Tip: 2

1.39 Burton Albion – Aston Villa
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending