Športni nasveti 15.9.2019

0
252
stavni nasveti anglija

Zadnji dan vikenda je tukaj in še vedno nas čaka ogromno zanimivega dogajanja. Danes bo tudi na sporedu finale na svetovnem prventvu v košarki, kjer bo Argentina poizkušala presenetiti še Špance. Ne pa pozabiti niti na zaključek kolesarske dirke po Španiji itd. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.66 TSG 1899 Hoffenheim – SC Freiburg
Tip: 1 – Po treh odigranih krogih ekipi na prvenstveni lestvici zasedata 10. in 6. mesto. Če pogledamo malce daljši niz 5 odigranih tekem so zagotovo v boljši formi gostje, ki beležijo kar 4 zmage in le en poraz. Na drugi strani pa je Hoffenheim na zadnjih 5 tekmah dobil le dve tekmi. Na medsebojnih tekmah pa je precej uspešnejša domače ekipa in ravno zaradi tega smo se danes odločili da stavimo na njih. Naš stavni tip je torej zmaga Hoffenheim.

2.20 SC Paderborn – FC Schalke 04
Tip: 2

1.58 SPAL Ferrara – Lazio Rim
Tip: 2

1.66 AS Roma – US Sassuolo Calcio
Tip: 1

1.65 Hellas Verona – AC Milan
Tip: 2

2.24 Parma Calcio – Cagliari Calcio
Tip: 1

1.93 Deportivo Alavés – FC Sevilla
Tip: 2

2.18 Real Valladolid – CA Osasuna
Tip: 1

1.54 Argentina – Španija [Nevtralna lokacija]
Tip: 2 – Na zadnjem svetovnem prvenstvu je Španija popolnoma pogorela potem ko so vsi govorili, da je to ekipa, ki lahko preseneti Američane. Na tem prvenstvu pa Špancev noben ni videl tako daleč in ja prišli so v finale. Reprezentanca zagotovo ni bila pod takšnim pritiskom in presentila je prav vse. Malce žalostno je spremljati tole prvenstvo če vemo, da je dve leti nazaj Slovenija razbila tole Špansko ekipo na prafaktorej… No še večje presenečenje pa je pripravila Argentina, ki je izločila kar dva favorita za naslov in sicer najprej Srbe in potem še Francoze. Pri Argentinski izbrani vrsti je v četrtfinalu in polfinalu blestel veteran Scola, ki je glavna gonilna sila Argentinske izbrane vrste. Če pogledamo statistiko medsebojnih tekem se danes Argentini ne piše nič dobrega saj je na 9 tekmah zmagala samo 1 krat vseh ostalih 8 tekem pa je sobila Španska izbrana vrsta. Ker gre za finale danes pričakujemo, da bodo Argentinci vendarle nudili večji odpor kot v prejšnjih medsebojnih tekmah. Vseeno pa ne verjamemo, da bi lahko presenetili še Špance, ki bodo zagotovo izkoristili tale finale in zmagali! Naš stavni tip ke zmaga Španije.

1.65 Francija – Avstralija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj