Na dirki po Franciji smo včeraj videli veličastno zmago Tadeja, ki je s tem dokazal, da je najmočnejši kolesar na dirki in da bo najverjetneje pripeljal rumeno majico v Pariz. Danes bo na dirki po Franciji na sporedu še zadnja gorska etapa, ki verjetno na prvem mestu ne more več spremeniti ničesar. Poleg kolesarske dirke po Franciji nas danes čaka tudi konferenčna nogometna liga v kateri igrata slovenska kluba Domžale in Maribor. Več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.65 Ararat Yerevan FC – Fehérvár FC
Tip: 2

1.30 KuPS – FC Noah
Tip: 1 – Armenski klub je presenetil na prvi tekmi in Fince premagal z 1:0. Danes pa jih čaka precej težje delo saj bo KuPs na domačem terenu naredil prav vse da preobrne rezultat. KuPs je tudi v odlični formi saj je na zadnjih 5 odigranih tekmah 4 krat zmagal in zgolj 1 krat izgubil ravno proti Noahu. FC Noah pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah 3 krat zmagal in 2 krat izgubil. Noah je lansko sezono v Armenskem prvenstvu končal na drugem mestu nova sezona se v Armeniji še ni začela medtem ko so na Finskem že v polnem pogonu. Na Finskem trenutno poteka že 12. krog tekmovanja KuPs pa trenutno zaseda 2. mesto. Na stavnicah so danes Finci absolutni favoriti saj imajo kvoto 1.30 za zmago. Tudi sami menimo, da bo KuPs, ki je v odlični formi danes naredil preobrat in napredoval v drugi krog tekmovanja. Naš stavni tip je torej zmaga KuPSa.

1.57 FC Urartu – NK Maribor
Tip: 2

3.20 FC Struga Trim Lum – FK Liepaja
Tip: X

1.76 Spyris Kaunas – College Europa FC
Tip: 1

1.32 FC Santa Coloma – Mons Calpe SC
Tip: 1

1.89 St Josephs FC – Tallinna FC Levadia
Tip: 2

1.87 Sligo Rovers FC – FH Hafnarfjordur
Tip: 1

2.12 FC Sfintul Gheorghe – Partizani Tirana
Tip: 2

1.82 The New Saints – Glentoran FC
Tip: 1

1.70 Gzira United FC – Sant Julia
Tip: 1

1.89 KF Laçi – FK Podgorica
Tip: 1

1.45 Puskas Akademia – Inter Turku
Tip: 1

1.12 Spartak Trnava – Mosta FC
Tip: 1

1.58 Swift Hesperange – NK Domžale
Tip: 2 – Domžalčani so prvo tekmo na domačem igrišču dobili samo z 1:0. Hesperange se je na prvi tekmi zelo dobro upiral in si tako zagotovil zelo lepo izhodišče pred povratno tekmo doma. Včasih je bil rezultat 1:0 zelo dober sedaj ko gol v gosteh ne pomeni več nič je dosti bolj zanimivo, saj mora ekipa, ki napreduje zadeti en gol več od tekmeca. Kar se tiče forme obeh dveh ekip so v boljši Domžalčani, ki na zadnjih 5 tekmah beležijo 4 zmage in 1 poraz na drugi strani pa so nogometaši Hesperange dosegli 3 zmage in 2 poraza. Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo Domžalčane, ki imajo precej boljšo ekipo od tekmeca vendar bodo to morali dokazati tudi na igrišču. Naš stavni tip je zmaga Domžal. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

11.30 Tour de France 2021 – Stage 18 – Winner
Dolgoročno: Carapaz, Richard

PUSTITE KOMENTAR

Sending