Športni nasveti 15.7.2020

0
35
stavni nasveti

V Angleški najmočnejši nogometni ligi se nam danes obeta derbi med Arsenalom in novimi angleškimi prvaki Liverpoolčani. Derbi bo še kako pomemben za Arsenal, ki bo v zadnjih 3 krogih poizkušal uloviti vstopnico za v ligo Evropa. Poleg Angleške bo danes na spotredu tudi Italijanska, Slovensta liga in tako dalje. Kaj vse smo stavili mi pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.90 Burnley FC – Wolverhampton Wanderers
Tip: 2

1.15 Manchester City – Bournemouth AFC
Tip: 1

1.85 Arsenal FC – Liverpool FC
Tip: 2 – Zagotovo zelo pomembna tekma za Arsenal, ki mora do konca prvenstva dobiti prav vse tekme in upati na kakšen kiks tekmecev pred njimi, da bi si zagotovil igranje v ligi Evropa. Arsenal se trenutno s 50 točkami nahaja na 10. mestu prvenstvene lestvice. Na drugi strani pa vemo, da je Liverpool nov Angleški prvak in da trenutno igra samo še za kakšen rekord. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Liverpool, ki ima dve zmage medtem ko se je 3 krat po rednem delu tekma končala z neodločenim izidom. Na stavnicah je danes manjši favorit Liverpool, ki ima stavno kvoto za zmago nekje okrog 1.85. Kakšna je stavna kvota za remi ali zmago domačega Arsenala pa preverite na pokerstars stavnici. Ekipi sta praktično v identični formi saj sta na zadnjih 5 tekmah po 3 krat zmagali, 1 krat remizirali in 1 krat izgubili. Naš stavni tip za danes pa je zmaga Liverpoola, saj menimo, da bodo našli motivacijo z akakšen rekord in to tekmo odločili v svojo korist.

1.66 Newcastle United – Tottenham Hotspur
Tip: 2

1.89 UC Sampdoria – Cagliari
Tip: 1

2.18 Lecce – ACF Fiorentina
Tip: 2

1.65 AS Roma – Hellas Verona
Tip: 1

1.44 AC Milan – Parma
Tip: 1

1.62 US Sassuolo Calcio – Juventus Turin
Tip: 2

2.38 Birmingham City – Charlton Athletic
Tip: 1

1.41 Brentford – Preston North End
Tip: 1

1.17 NK Celje – NK Triglav Kranj
Tip: 1

1.78 NK Bravo – NK Maribor
Tip: 2 – Maribor 3 kroge pred koncem skoraj zagotovo ne more biti več prvak, saj za Olimpijo zaostaja za ogromnih 7 točk za Celjem pa za 6. Vseeno pa Maribor v tem obdobju mora zmagovati saj v nasprotnem primeru lahko po vodi splava še uvrstitev v Ligo evropa. Aluminij je na 4. mestu od Maribora odaljen zgolj za 4 točke, če vemo, da v zadnjem krogu igrajo še medsabo. Maribor je zadnjo tekmo izgubil proti Celju z 1:2 na svojem stadionu. Danes pa jih čaka zelo neugodni Bravo, ki je po ponovnem zagonu prvenstva v fantastični formi. Bravo je po ponovnem zagonu prvenstva na 8 tekmah 5 krat zmagal, 2 krat remiziral in zgolj 1 krat izgubil. Na drugi strani pa so MAriborčani zmagali 5 krat in 3 krar izgubili. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Maribor, ki beleži 4 zmage ter 1 poraz. Bravo si je v prvenstvu že zagotovil obstanek poleg tega tudi ne more več v evropo in bo danes neobremenjeno napadal dober rezultat. Na drugi strani pa Mariborčani danes potrebujejo točke, da si čimprej zagotovijo igranje v Evropi. Naš stavni tip je zmaga Maribora.

PUSTITE KOMENTAR

Sending