Športni nasveti 15.5.2020

0
25
stavni tipi liga r khl

Vikend je že skoraj tukaj in nekaj nogometnih tekem tudi. Jutri se tekmovanje nadaljuje v najmočnejši Nemški nogometni ligi Bundesligi, ki bo postregla z ogromno tekmami. Bundesligo bo jutri verjetno spremljal cev svet saj že več kot 2 meseca ni dobrega nogometa po svetu! No postimo Bundes ligo sedaj za jutri in se posvetimo današnjim stavam…

1.63 Torpedo Zhodino – FC Gorodeya
Tip: 1 – Domača ekipa je trenutno v odličnem položaju na prvenstveni lestvici saj se nahaja na visokem 3. mestu in za vodilnima ekipama zaostaja zgolj za 1 točko. Torpedo je v prvih 8 krogih dosegel 15 točk oz. je 4 krat zmagal, 3 krat remiziral in 1 krat izgubil.Torpedo Zhodino je trenutno ekipa z najmanj porazi v ligi. Njihov današnji nasprotnik FC Gorodeya pa ni tako uspešno začela nove sezone in ima trenutno 11 točk kar zadošča za 11. mesto na prvenstveni lestvici. Nobena izmed obeh dveh ekip ni ravno učinkovita letos zato danes ne gre pričakovati velikega števila zadetkov. Torpedo je v prvih 8 krogih zabil 9 zadetkov kar je malce več kot 1 na tekmo na drugi stani pa so gostje dosegli zgolj 5 zadetkov kar je manj kot zadetek na tekmo. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah je uspešnejši Torpedo, ki ima 2 zmagi, 2 remija ter 1 poraz. Stavnice domačo ekipo danes postavljajo v vlogo favorita in ima kvoto nekje ogrog 1.63. Tudi sami menimo, da bo danes Torpedo doma slavil in s tem vsaj za dan prevzel vodilno mesto na prvenstveni lestvici. Naš stavni tip je torej zmaga Torpeda.

1.29 Shakhtyor Soligorsk II – FC Slavia Mozyr
Tip: 1

1.55 Energetik Bgu Minsk II – Dinamo Brest II
Tip: 1

1.97 Bate Borisov II – Slutsksakhar Slutsk
Tip: 1 – Drugi ekipi BATE Borisov ne gre tako dobro kot prvi in je na lestvici ravno obratno kot prva ekipa in sicer na predzadnjem mestu. Bate Borisov je na prvih 8 tekmah dosegel zgolj 4 točke medtem ko jih je tekmec 8 in se nahaja na 12. mestu prvenstvene lestvice. Obe dve ekipi v zadnjem obdobju nista v formi. Bate Borisov je na zadnjih 5 tekmah 1 krat zmagal in kar 4 krat izgubil na drugi strani pa Slutsk sploh nima zmage in je samo 2 krat remiziral in 3 krat izgubil. Favorit na stavnicah je Bate Borisov, ki je tudi uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah. Bate Borisov ima na zadnjih 5 medsebojnih tekmah 4 zmage in 1 poraz. Naš stavni tip je zmaga Bate Borisov II.

1.22 Xinbei Hangyuan FC – Taipei Xiongzan
Tip: 2

1.23 Altmaier, Daniel – Haerteis, Johannes
Tip: 1

1.23 Hassan, Benjamin – Junaid, Rameez
Tip: 1

1.08 Puetz, Tim – Born, Yannick Stephan
Tip: 1

1.15 Brown, Dustin – Haerteis, Johannes
Tip: 1

1.11 El Rama – Bonanza
Tip: 2

1.82 Panthers – Foxes
Tip: 2

1.80 Stalker – Ledovyy Desant
Tip: 1

2.13 Stalker – Krasnyye Krylia
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending