Športni nasveti 15.5.2019

0
320
stavni nasveti

Današnji dan bo zelo zanimiv tako nogometno kot košarkarsko. V Italiji je na sporedu finale nogometnega pokala, kjer se bosta za lovoriko udarila Atalanta in Lazio na stadionu Olimpico v Rimu. Zanimiv pa bo tudi drugi polfinalni obračun končnice za uvrstitev v prvo angleško ligo med Leeds United in Derby County. V košarkarski ligi NBA pa je danes na sporedu prva tekma finala v vzhodni konferenci med Milwaukee Bucksi in Toronto Raptorsi. Pa si kar poglejmo kaj smo še pripravili v današnjih stavnih nasvetih.

1.18 Thiem, Dominic – Verdasco, Fernando
Tip: 1

1.13 Tsitsipas, Stefanos – Sinner, Jannik
Tip: 1

1.44 Akhisar Belediye GS – Galatasaray [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

1.64 Nemčija – Slovaška [Nevtralna lokacija]
Tip: 2

2.00 Jagiellonia Białystok – Legia Warsaw
Tip: 2

1.68 Leeds United – Derby County
Tip: 1

2.15 St. Louis Blues – San Jose Sharks
Tip: 1

3.18 Lazio Rim – Atalanta Bergamasca Calcio
Tip: X – Spopad še za zadnjo lovoriko v Italiji saj prvenstvo je premočno že dobil Juventus kljub temu, da še sploh ni končano. Atalanta se poleg današnjega finala pokala v prenstvu bori še za mesta, ki vodijo v ligo prvakov. Prvenstvene tekme trenutno kažejo, da je Atalanta v boljši formi kot Lazio in zaradi tega menimo, da so mogoče v manjši prednosti kot Lazio. V prvenstvu je letos Atalanta dobila tudi oba medsebojna obračuna. Menimo pa da po rednem delu ne bo zmagovalca in da se bo tekma zavlekla v podaljšek… Naš stavni tip je torej X.

1.36 Milwaukee Bucks – Toronto Raptors
Tip: 1 – Danes bo na sporedu prva tekma finala vzhodne konference med ekipama, ki sta bili tudi najboljši v rednem delu na vzhodu. Med sabo sta se ekipi v rednem delu pomirili 4 krat in z 3:1 so bili boljši Bucksi. V današnji tekmi so v manjši prednosti zagotovo Bucksi, ki počivajo že od srede saj so Boston izločili v peti tekmi. Toronto pa je za finale potreboval 7 tekem, saj je Philadelfia nudila zelo velik odpor. Da je bila serija še kako izenačena priča tudi dejstvo, da je Toronto zmagovit koš dosegel na zadnji 7 tekmi s sireno (izid 92:90). Kakšno bo razmerje moči med najboljšima ekipama vzhodne konference po rednem delu pa bomo lahko videli po današnji tekmi. Povdariti tudi velja, da na tekmah med sezono ni vedno igral Kawai, ki letos v končnici igra fenomenalno in da izid iz rednega dela 3:1 ni ravno verodostojen zato menimo, da tudi ta serija lahko gre v 7 tekmo. Naš stavni tip za danes pa je zmaga Bucksov predvsem zaradi malce več počitka kot ga je imel Toronto. Stavno kvoto za morebitno presenečenje na prvi tekmi pa preverite na 1xbet stavnici.

PUSTITE KOMENTAR

Sending