Športni nasveti 15.4.2019

0
64
Ogledi
stavni nasveti nba

V Angleškem prvenstvu nas danes čaka še ena zelo zanimiva tekma med Watfordom in Arsenalom, ki se krčevito bori za ligo prvakov. V španski ligi pa bo danes na delu tudi Real iz Madrida, ki gostuje pri Leganésu. Poleg nogometa pa nas danes zopet čakajo zanimivi košarkarski in hokejski obračuni v končnici lige NBA in NHL. Pa si kar poglejmo kaj smo danes pripravili v stavnih nasvetih.

2.13 Watford FC – Arsenal FC
Tip: 2 – Arsenal se krčevito bori za ligo prvakov v naslednji sezoni. Za mestnim tekmecem, ki je trenutno četrti zaostaja za 3 točke s tem, da ima kar dve tekme manj. Arsenal se tako trenutno nahaja na 6. mestu prvenstvene lestvice s 63 točkami. Na drugi strani pa letos odlično igrajo tudi nogometaši Watford, ki se trenutno s 46 točkami nahajajo na 10. mestu za sedmim pa recimo zaostajajo samo za 1 točko. Arsenal je na zadnjih 5 tekmah osvojil 10 točk in je v malce boljši formi kot današnji tekmec, ki je osvojil samo 6 točk. Ekipi sta se letos nazadnje pomirili septembra in takrat so Londončani slavili z 2:0. Glede na to da Watford na mesta, ki vodijo v evropo ne more in ne more več izpasti iz lige menimo, da je danes v manjši prednosti Arsenal, ki je vendarle dosti bolj motiviran, saj se borijo za mesta, ki vodijo v ligo prvakov. Danes tako minimalno prednost dajemo topničarjem. Naš stavni tip je torej zmaga Arsenal.

1.65 CD Leganés – Real Madrid
Tip: 2

1.64 1. FC Köln – Hamburger SV
Tip: 1

1.27 Philadelphia 76ers – Brooklyn Nets
Tip: 1 – Danes bo na sporedu druga tekma serije v Philadelphia. Prvo tekmo so s 111 proti 102 presenetljivo dobili košarkarji iz Brooklyn, ki v tej seriji ne veljajo za favorita. Najboljši strelec Netsov na prvi tekmi s 26 točkami je bil D’angelo Russell. Na drugi strani pa je za Philadelphia 76ers največ točk dosegel Jimmy Butler in sicer 36. Na prvi tekmi je Philadelphia 76ers pokopal predvsem slab met 3 točke saj so metali samo 3/25 medtem ko so Netsi imeli precej boljši izplen 11/26. Danes pričakujemo povsem drugo tekmo saj je Philadelphia 76ers po našem mnenju še vedno favorit v tej seriji. Zagotovo bodo dane izboljšali tudi met za 3 točke kar pomeni, da bodo zelo bližje zmagi. Naš stavni tip za danes je zmaga Philadelphia 76ers. Stavno kvoto za morebitno presenečenje pa lahko preverite na 1xbet stavnici.

1.06 Golden State Warriors – Los Angeles Clippers
Tip: 1

2.73 Colorado Avalanche – Calgary Flames
Tip: 1

2.34 Dallas Stars – Nashville Predators
Tip: 1

2.79 Carolina Hurricanes – Washington Capitals
Tip: 2

2.29 Toronto Maple Leafs – Boston Bruins
Tip: 1

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here