Liverpool bo danes lovil nemogoče, medtem ko bo Napolli poizkušal samo mirno pripeljati tekmo do konca. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

SSC Napoli
1.47
SSC Napoli – Eintracht Frankfurt
1X2, Redni del tekme

Real Madrid
2.33
Real Madrid – Liverpool
1X2, Redni del tekme

Cleveland Cavaliers
2.07
Cleveland Cavaliers – Philadelphia 76ers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Miami Heat
1.55
Miami Heat – Memphis Grizzlies
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Boston Celtics – Boston Celtics se bodo poskušali izogniti dvema zaporednima porazoma, ko bodo v sredo zvečer obiskali Minnesota Timberwolves v Minneapolisu na tretji postaji šestih gostovanj. Boston je izgubil pet od zadnjih osmih tekem. To vključuje grd poraz 111-109 proti Houstonu v ponedeljek. Rockets so na zadnjem mestu zahodne konference in so že izpadli iz boja za končnico. Jaylen Brown je za Celtics na tej tekmi dosegel 43 točk . Boston je trojke na tej tekmi metal 12 od 42 (28,6 odstotka). Jayson Tatum je na ponedeljkovem porazu dosegel 22 točk, a je z igre v prvem polčasu metal 3-12, ko ni zadel šest od svojih sedmih poskusov za tri točke.  Tatum (30.3 točke na tekmo) in Brown (26.6) sta najboljša strelca Bostona. Timberwolves so v ponedeljek premagali Atlanto s 136-115. Na tej tekmi je Anthonyja Edwardsa dosegel 32. Zmaga je končala dvotedenski niz porazov Minnesote. Edwards je v zadnji četrtini zadel dve trojki, ki sta se pomagali Minnesoti odlepiti od Atlante. Na zadnjih treh tekmah je Edwards vedno dosegel vsaj 30 točk in je tako vodilni strelec pri Minnesoti (24.9 na tekmo) in ukradenih žogah (1.7 na tekmo). Kyle Anderson je za Minnesoto dosegel 12 od svojih 14 točk v tretji četrtini. Imel je tudi 12 podaj in 10 skokov. To je bil njegov tretji trojni dvojček v karieri. Sredin dvoboj bo druga tekma med Celtics in Timberwolves to sezono. Brown na zadnji medsebojni tekmi dosegel 23 točk od svojih 36 v zadnji četrtini, ko je Boston doma premagal Minnesota s 121-109 dne 23. decembra . Edwards je bil najboljši strelec Minnesote na tej tekmi s 30 točkami. Boston bo brez centra Roberta Williamsa III (stegenska mišica) že šesto zaporedno tekmo. Branilec Payton Pritchard (peta) bo izpustil svojo četrto zaporedno. Center Rudy Gobert (gleženj), velikan Naz Reid (mečna mišica) in branilec Austin Rivers (hrbet) so za Minnesota pod vprašajem. Danes prednost dajemo Bostonu, saj bi to bolj pomagalo Dallasu kot zmaga Minnesote.
1.47 – Bet at home stavnica za zmago Bostona namenja stavno kvoto 1.47. Kakšna je za zmago Bostona pa prevretie na 22bet stavnici.
Minnesota Timberwolves – Boston Celtics
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Sacramento Kings
1.87
Chicago Bulls – Sacramento Kings
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Los Angeles Lakers
1.71
Houston Rockets – Los Angeles Lakers
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Dallas Mavericks
1.45
San Antonio Spurs – Dallas Mavericks
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Los Angeles Clippers
1.71
Los Angeles Clippers – Golden State Warriors