Športni nasveti 15.3.2019

0
61
Ogledi
stavni nasveti nhl

Pred nami je vikend in za vikend se začenja tudi Formula 1. Danes nas čaka nekaj zanimivih nogometnih obračunov več pa jih bo zagotovo v soboto in nedeljo. Poleg nogometa pa je v polnem teku liga NBA in liga NHL. Pa si kar poglejmo kaj vse nas čaka danes:

1.57 Borussia Mönchengladbach – SC Freiburg
Tip: 1

2.24 Cagliari Calcio – ACF Fiorentina
Tip: 2

2.01 Lille OSC – AS Monaco
Tip: 1 – Monaco je katastrofalno začel letošnje prvenstvo in bil dolgo časa na mestih, ki vodijo v drugo francosko ligo. V zadnjem obdobju pa so nogometaši Monaca precej dvignili formo in se že povzpeli na mesta, ki zagotavljajo obstanek. Monaco je tako nepremagan že na zadnjih 6 zaporednih tekmah. Monacu pa še ni steklo na gostovanjih saj tam nima zmage že kar 5 tekem zapovrstjo. Najboljši strelec Monaca v letošnji sezoni je Radamel Falcao, ki je dosegel 12 golov. Za Lille pa je največ golov dosegel Nicolas Pepe. Tudi Lille je v odlični formi sploh zelo dobro igrajo na domačem igrišču. Letos so doma dobili 9 tekem, 4 so remizirali in le enkrat izgubili. Predonost danes zaradi igranja doma dajemo Lillu.

1.83 Real Sociedad – Levante UD
Tip: 1

2.06 1. FC Heidenheim – FC Union Berlin
Tip: 2

2.30 Washington Wizards – Charlotte Hornets
Tip: 2

1.16 Philadelphia 76ers – Sacramento Kings
Tip: 1

1.18 Detroit Pistons – Los Angeles Lakers
Tip: 1

1.30 New Orleans Pelicans – Portland Trail Blazers
Tip: 2

1.07 Houston Rockets – Phoenix Suns
Tip: 1 – Rakete so se po slabem štartu v sezono pobrale in so že 3. moštvo na zahodni konferenci. Poleg odlične pozicije na lestvici pa so trenutno v strašanski formi saj so na zadnjih 10 tekmah zmagale kar 9 krat in le enkrat izgubile. Na drugi strani pa je ekipa iz Phoenixa najslabše moštvo zahodne konference in danes ne bo imelo veliko možnosti za uspeh. Favorit je torej jasen in to so Rakete vse drugega kot gladka zmaga raket bo veliko presenečenje.

1.48 Miami Heat – Milwaukee Bucks
Tip: 2

1.06 San Antonio Spurs – New York Knicks
Tip: 1

1.21 Los Angeles Clippers – Chicago Bulls
Tip: 1

1.76 Toronto Maple Leafs – Philadelphia Flyers
Tip: 1

1.81 Colorado Avalanche – Anaheim Ducks
Tip: 1

1.56 Calgary Flames – New York Rangers
Tip: 1

Dodaj odgovor

Please enter your comment!
Please enter your name here