V torek in sredo se začenjajo prvi obračuni nogometne lige prvakov. Danes pa nas čaka nekaj preostalih prvenstvenih tekem v najmočnejših ligah. Poleg nogometa bo vroče tudi v ligi NBA več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.15 Bayern München – Arminia Bielefeld
Tip: 1 – Med sabo se bosta pomerili ekipi ki sta bili lani najboljši v svojih tekmovanjih. Se pravi Bavarci so osvojili naslov v prvi ligi medtem ko so bili gostje gospodarji druge lige. Bavarski stroj je prepričljivo na prvem mestu prvenstvene lestvice in ima pred drugo ekipo lige s tekmo manj 4 točke naskoka. Arminia pa se nahaja na 16. mestu in je na mestu, ki vodi v dodatne kvalifokacije za obstanek v ligi. V kolikor bi danes gostje presenetili bavarski stroj bi se lahko povzpeli na 15. varno mesto v ligi. Kar se tiče prvenstvene forme so Bavarci na zadnjih 5 tekmah osvojili 5 zmag, kar ni uspelo nobeni drugi ekipi. Arminia pa je na zadnjih 5 prvenstvenih tekmah osvojila 2 zmagi, 1 remi in 2 poraza. Povdariti pa velja, da ima Arminia kar dve tekmi manj od tekmecev in da lahko kaj hitro v primeru obeh zmag pride precej višje na lestvici. No dveh zmag zagotovo ne gre pričakovati od ekipe, ki se bori za obstanek lahko pa bi danes recimo utrujenemu bavarskemu stroju odvzeli kakšno točko. Zakaj? Bavarci so v prejšnjih dneh osvojili svetovno klubsko prvenstvo in lahko, da bodo danes malce utrujeni in tukaj vidimo nekaj minimalnih možnosti za goste. Ekipi sta se letos že pomerili med sabo in takrat so Bavarci slavili s 4:1. Bavarci so dobili tudi zadnjih 6 medsebojnih tekem. Naš stavni tip za danes je zmaga Bavarcev. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje pa preverite na pokerstars stavnici.

2.90 Türkgücü Ataspor München – 1. FC Magdeburg
Tip: 2

1.77 West Ham United – Sheffield United
Tip: 1

1.25 Chelsea FC – Newcastle United
Tip: 1

2.11 Hellas Verona – Parma
Tip: 1

2.50 Nuova Cosenza Calcio – Reggio Calabria
Tip: 2

2.05 CF Cadiz – Athletic Bilbao
Tip: 2

1.41 Sporting CP – Pacos Ferreira
Tip: 1

2.05 Real Oviedo – Lugo
Tip: 1

2.90 CD Castellon – Fuenlabrada CF
Tip: X

1.41 Indiana Pacers – Chicago Bulls
Tip: 1 – Indiana je po slabi seriji zopet ujela zmagovito formo. Indiana je po seriji zaporednih porazov sedaj nanizala 2 zaporedni zmagi kar jo je potisnilo na 4. mesto vzhodne konference. Biki na drugi strani pa se krčevito borijo za končnico saj se trenutno nahajajo na 11. mestu in so zelo blizu 10. mestu, ki zagotavlja dodatne kvalifikacije. Bullsi so letos dobili 10 tekem izgubili pa 15. Za deseto Atlanto zaostajajo zgolj za pol tekme saj ima Atlanta samo zmago več in enako porazov kot Biki. Pri Bullsih je prvi strelec moštva Zach LaVine, medtem ko je pri Indiani Malcolm Brogdon. Naš stavni tip za danes je zmaga Indiane, ki je boljša ekipa in tudi meri višje kot biki.

1.77 New York Knicks – Atlanta Hawks
Tip: 2

1.23 Golden State Warriors – Cleveland Cavaliers
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending