Ker se vse pripravlja na kvalifikacije za evropsko nogometno prvenstvo je kar se nogometa slabo

Regal FC Barcelona
1.47
Laboral Kutxa Vitoria
Regal FC Barcelona
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Alba Berlin
1.68
Alba Berlin
Asvel Lyon-Villeurbanne
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Panathinaikos Athens
1.37
Panathinaikos Athens
BC Zalgiris Kaunas
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

KK Partizan Nis
1.87
FC Bayern München
KK Partizan Nis
Domača zmaga Zmaga v gosteh, Celotna tekma

Milwaukee Bucks – Toronto Raptors
Bucksi v novo sezono zagotovo niso vstopili kot bi si želeli. Ekipa se trenutno nahaja na 5. mestu vzhodne konference in ima po 10 odigranih tekmah 6 zmag in 4 poraze. Ekipa je pred sezono dobila veliko okrepitev Damiana Lillarda in od nje se je pričakovalo, da bodo vendarle bolje vstopil v novo sezono. Bucksi so trenutno 7 napadalna ekipa in šele 25 obrambna ekip. Po menjavi so Bucksi zagotovo pridobili v napadu so pa veliko izgubili v obrambi in zato ne preseneča da imajo negativen izid glede na število danih in prejetih točk. Forma ekipe na zadnjih 5 odigranih tekmah pa je sledeča. Bucksi so dobili 3 tekem in 2 izgubili. Najboljši igralec Bucksov je Giannis, ki na tekmo dosega 29.5 točke, 9,6 skoka in 3,6 asistence.

Današnji nasprotnik Toronto pa je sezono odprl 50%. Ekipa ima trenutno na 10 odigranih tekmah 5 zmag in 5 porazov, kar jih trenutno uvršča na 10. mesto vzhodne konference. Toronto je nazadnje igral proti Washingtonu in zmagal s 111:107. Forma ekipe na zadnjih 5 odigranih tekmah pa je zelo podobna kot Bucksov sej ravno tako beležijo 3 zmage in 2 poraza. Toronto je trenutno 29 napadalna ekipa v ligi so pa precej boljši v obrambi kjer so 7. Ravno tako kot Bucksi imajo tudi reptorji negativen izid glede zadetih in prejetih košev. Najboljši igralec pri reptorjih je trenutno Scottie Barnes, ki na tekmo dosega 20,1 točke ob tem doda je 9,7 skoka in 5,6 asistence.

Ekipi sta se letos med sabo že pomerili in takrat so slavili reptorji in to zelo zanesljivo s 130:111. Tekma je bila na sporedu v začetku meseca novembra. Danes so favoriti Bucksi na stavnicah kakšna pa je njihova stavna kvota za zmago pa preverite na 22bet stavnici.

Sierra Leone
2.23
Etiopija
Sierra Leone
1X2, Redni del tekme

Ekvatorjalna Gvineja
1.76
Ekvatorjalna Gvineja
Namibija