Danes se zaključujejo kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. Včeraj je Srbom uspel veliki met saj so na Portugalskem premagali Portugalce in si tako zagotovili direktno uvrstitev na svetovno prvenstvo. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.06 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Avstrija – Moldavija
Tip: 1

2.26 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Škotska – Danska
Tip: 2

1.25 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Izrael – Ferski Otoki
Tip: 1

1.10 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Švica – Bolgarija
Tip: 1

1.64 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Poljska – Madžarska
Tip: 1 – Poljska si je v skupini I že zagotovila 2. mesto in s tem dodatne kvalifikacije za svetovno prvenstvo v nogometu. V skupini I je prva Anglija, ki im tri točke več od Poljakov. Poljsko danes čaka zelo težka tekma proti Madžarski, ki je denimo poleti igrala na evropskem prvenstvu v nogometu. Madžari se trenutno nahajajo na 4. mestu in imajo 1 točko zaostanka za Albanijo. Ta tekma torej ne bo odločala o ničemer in bo bolj kot ne tekma za prestiž. Prva medsebojna tekma v teh kvalifikacijah se je končala z izidom 3:3. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah pa so malce uspešnejši nogometaši Poljske, ki beležijo 2 zmagi, 2 remija in 1 poraz. Stavnice danes v vlogo favorita postavljajo Poljake, ki imajo stavno kvoto za zmago 1.64. Kakšna je stavna kvota za zmago Madžarske ali remi pa preverite na 22bet stavnici. Naš stavni tip je zmaga Poljske, saj igra doma in je precej bolje odigrala te kvalifikacije kot pa Madžarska.

1.21 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Severna Irska – Italija
Tip: 2

1.24 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA Albanija – Andora
Tip: 1

1.01 Kvalifikacije za svetovno prvenstvo, UEFA San Marino – Anglija
Tip: 2

1.48 NBA Detroit Pistons – Sacramento Kings
Tip: 2

1.65 NBA Cleveland Cavaliers – Boston Celtics
Tip: 2

1.60 NBA New York Knicks – Indiana Pacers
Tip: 1

1.16 NBA Atlanta Hawks – Orlando Magic
Tip: 1

1.12 NBA Memphis Grizzlies – Houston Rockets
Tip: 1

1.54 NBA Dallas Mavericks – Denver Nuggets
Tip: 1 – Obeta se nam zelo razburljiva tekma, ki bo pokazala kam sodi Dallas. Dallas je do sedaj izgubil 4 tekme in vse tekme je izgubil proti boljšim ekipam! Nanizal pa je 8 zmag in prav vse zmage je nanizal proti ekipam, ki so nižje od 10 mesta, kar pomeni, da še vedno ne vemo kakšna je dejanska moč Meverikov. Dallas se trenutno z 8 zmagami in 4 porazi nahaja na 4. mestu zahodne konference. Denver na drugi strani pa se trenutno z 9 zmagami in 4 porazi nahaja mesto višje od Dallasa in so tretji. Denver je trenutno v seriji 5 zaporednih zmag kar pomeni, da so v odlični formi. Denver je nazadnje povozil Portland s 124:95. Dallas pa je po porazu z Bullsi slavil proti San Antoniu s 123:109. To je tudi najvišja zmaga, ki jo je Dallas dosegel v tej sezoni. Na tej tekmi sta blestela Porzingis in Dončič saj sta oba dva dosegla 32 točk! V kolikor bosta prva zvezdnika ekipe ponovila predstavo verjamemo, da lahko pade danes tudi Denver. Pri Denvarju je motor ekipe Jokič, ki je prvi strelec, skakalec in podajalec ekipe. Pri Dallasu pa enako velja za Luko, ki je prvi strelec, skakalec in podajalec ekipe. Danes se nam obeta torej zelo zanimiva tekma v kateri pa prednost dajemo “našemu” Dallasu saj je napočil čas, da pade tudi kakšna močna ekipa. Naš stavni tip je zmaga Dallasa.

1.56 NBA Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns
Tip: 2

PUSTITE KOMENTAR

Sending