Športni nasveti 15.10.2019

0
137
khl_stavni nasveti

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo v nogometu leta 2020 so v polnem teku. Včeraj je Turčija presenetljivo iztržila remi proti svetovnim prvakom Francozom tako da sta sedaj že obe dve reprezentanci zelo blizu zastavljenega cilja. Tudi danes se nadaljujejo kvalifikacije za evropsko prvenstvo tako, da si kar poglejmo kaj vse nas čaka danes v spodnjih stavnih nasvetih.

1.61 Kohlschreiber, Philipp – Herbert, Pierre-Hugues
Tip: 1

1.55 Kwon, Soon Woo – Gasquet, Richard
Tip: 2

1.48 Färjestad BK – Red Bull Munich
Tip: 1

1.60 Finska – Armenija
Tip: 1 – Finska izbrana vrsta je na zelo dobri poti, da se uvrsti na evropsko prvenstvo v nogometu saj se trenutno nahajajo na drugem mestu v skupini. Pred današnjim tekmecem, ki je tudi zelo visoko na 3. mestu imajo dve točke prednosti. Isto točk kot Armenija pa ima tudi Bosanska izbrana vrsta tako da bo boj za 2 mesto še kako zanimiv. Finci so izgubili zadnji dve kvalifikacijski tekmi proti Italijanom, ki so že na evru 2020 in Bosni. Seveda sta obe dve tekmi bili zelo težki in tudi današnja ne bo nič lažja. Armenija je nazadnje igrala proti Lihtenštajnu in samo remizirala so pa krog prej premagali Bosno in Hercegovino. Reprezentanci sta se v teh kvalifikacijah že pomerili in takrat so bili z 2:0 uspešnejši Finci. Tudi danes so na stavnicah na domačem igrišču favoriti Finci in tako menimo tudi mi. Kakšna je stavna kvota za morebitno presenečenje Armenije pa preverite na super stavnici 1xbet.

1.04 ALBA Berlin – Fraport Skyliners Frankfurt
Tip: 1

1.07 Murray, Andy – Coppejans, Kimmer
Tip: 1

1.43 EV Vienna Capitals – Gorniczy Klub Sportowy Tychy
Tip: 1

2.16 Grčija – Bosna in Hercegovina
Tip: 2

2.92 Romunija – Norveška
Tip: 1 – Romunija se trenutno nahaja na tretjem mestu v skupini s 13 točkami in za Švedi, ki so trenutno drugi zaostajajo le točko. Norveška pa je na 4. mestu z 10 točkami. Obe dve reprezentanci sta tako še v igri za Euro 2020. Realno gledano pa imajo precej več možnosti za Euro 2020 Romuni, ki so le točko za Švedsko. Romunija je v odlični formi saj je na zadnjih 5 tekmah 3 krat zmagala, 1 krat remizirala in 1 krat izgubila. Tudi Norvežani so odlično odigrali zadnjih 5 tekem saj so 2 krat zmagali in 3 krat remizirali. Reprezentanci sta na zadnjih petih medsebojnih tekmah povsem izenačeni saj imata vsak po 1 zmago, 3 krat pa se je tekma končala z neodločenim izidom. Danes bi malce več možnosti za zmago pripisali Romunom, ki igrajo na domačem igrišču in si še kako želijo uvrstitve na EURO 2020 saj že dolgo niso bili na nobenem velikem tekmovanju.

1.81 Ferski otoki – Malta
Tip: 1

1.14 Izrael – Latvija
Tip: 1

1.51 Švica – Irska
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj