Počasi se vračajo nogometne lige po kvalifikacijah za evro 2024. Danes bo predvsem zanimivo v Savdski Arabiji, kjer svojo kariero počasi zaključuje Ronaldo in še marsikateri zvezdniki. Kaj vse nas še čaka pa v spodnjem stavnem pregledu.

Al Akhdoud – Al-Ittihad
Benzema in druščina bo po prvem porazu v tej sezoni iskala novo zmago proti ekipi Al Akhdoud. Ekipa Al-Ittihad je prvi poraz doživela proti ekipi, kateri se je nazadnje pridružil velezvezdnik, ki še ni za odpis in sicer Neymar. Al-Ittihad se trenutno nahaja na 3. mestu prvenstvene lestvice in ima po 5 odigranih krogih tekmovanja 4 zmage in že prej omenjen poraz. Današnji nasportnike ekipe Al-Ittihad pa je v prejšnjem krogu dosegel sploh prvo zmago v tej sezoni in se tako trenutno nahaja na 13. mestu prvenstvene lestvice. Domače ekipa trenutno ni v najboljši formi saj ima na zadnjih 5 odigranih tekmah 1 zmago, 3 poraze in 1 remi. Ekipi se do sedaj še nista pomerili med sabo in bo to njun prvi dvoboj. Stavnice v absolutno vlogo favorita postavljajo gostujočo ekipo, ki ima stavno kvoto za zmago nekje okrog 1,18. Stavna kvota za remi se giblje nekje okrog 6.00 medtem ko je za zmago domače ekipe 12.00.

Al-Wehda FC Mecca – Damac FC
Domača ekipa je v novo sezono vstopila dokaj rezervirano saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 2 zmage in 3 poraze. Ekipa se trenutno s 6 točkami nahaja na 9. mestu prvenstvene lestvice. Gostje pa se bodo kot vse kaže borili za obstanek v prvi Savdski ligi saj se trenutno nahajajo na 16. mestu, ki ne zagotavlja več obstanka v prvi ligi. Damac je na prvih 5 odigranih tekmah še brez zmage in ima trenutno na svojem kontu 3 zemije in 2 poraza. Ekipi imata bogato medsebojno zgodovino na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta popolnoma izenačeni saj vsaka beleži po 1 zmago, 3 krat pa sta se ekipi razšli brez zmagovalca. Zadnjo tekmo je meseca maja dobila ekipa Damca z 2:0. Stavnice v vlogo favorita postavljajo domačo ekipo, ki ima stavno kvoto za zmago 2.10. Stavna kvota za remi je 3.40. Kakšna pa je stavna kvota za zmago gostov oz. Damaca pa preverite na bet at home stavnici.

Paris Handball
1.57
Pick Szeged
Paris Handball
1X2, Redni del tekme

THW Kiel
1.10
RK Zagreb
THW Kiel
1X2, Redni del tekme

SC Magdeburg
1.87
SC Magdeburg
MKB Veszprem KC
1X2, Redni del tekme

FC Porto
1.81
FC Porto
Orlen Wisla Plock
1X2, Redni del tekme

VfL Gummersbach
1.33
VfL Gummersbach
Bergischer HC
1X2, Redni del tekme

Skjern Handbold
1.18
Skjern Handbold
Nordsjælland Håndbold