Danes se nadaljuje nogometni ples v ligi prvakov. Še bolj pomembno pa bo na Eurobasketu, kjer bodo danes Slovenci lovili polfinale proti Poljski izbrani vrsti. Kaj vse nas čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.19 Skupinski del Manchester City – Borussia Dortmund
Tip: 1 – Manchester City je po uvodnem porazu na super pokalu v Angliji proti Liverpoolu nanizal serijo dobrih rezultatov. Ligo prvakov je odprl z visoko zmago kar s 4:0 proti Sevilli. Tudi v Angleškem prvenstvu meščanom gre zelo dobro saj se trenutno nahajajo na 2. mestu prvenstvene lestvice za Arsenalom pa zaostajajo zgolj za 1 točko. Borussia Dortmund je tudi zelo dobro vstopila v novo sezono lige prvakov saj je na prvi tekmi slavila s 3:0 proti Copenhagenu. V Nemškem prvenstvu pa je po porazu proti RB Leipzingu iz prvega mesta padla na 5 mesto. Borussia Dortmund je trenutno v malce slabši formi saj na zadnjih 5 odigranih tekmah beleži 3 zmage in 2 poraza. Manchester City pa je na zadnjih 5 odigranih tekmah dosegel 3 zmage in 2 remija. Na zadnjih 5 medsebojnih tekmah sta ekipi popolnoma izenačeni saj obe dve beležita po 2 zmagi in remi. Zanimivo bo tudi spermljati povratek Halanda v Borussio, ki je pred začetkom sezone prestopil v Manchester City. Stavnice v vlogo favorita postavljajo Manchester City, ki je z zvezdniško zasedbo, ki jo ima absolutni favorit za zmago. Naš stavni tip je zmaga Manchester Citya. Kakšna je stavna kvota za zmago gostov ali remi pa preverite na 22bet stavnici.

1.25 Skupinski del AC Milan – GNK DINAMO ZAGREB
Tip: 1

2.22 Skupinski del Shakhtar Donetsk – Celtic Glasgow
Tip: 2

2.10 Skupinski del FC Kopenhagen – FC Sevilla
Tip: 2

1.35 Skupinski del Chelsea – Red Bull Salzburg
Tip: 1

1.15 Skupinski del Maccabi Haifa – Paris Saint-Germain
Tip: 2

1.56 Skupinski del Real Madrid – RB Leipzig
Tip: 1

2.22 Skupinski del Juventus Turin – Benfica Lissabon
Tip: 1

1.82 Skupinski del Glasgow Rangers – S.S.C. Napoli
Tip: 2

1.47 EuroBasket, zaključni krog Francija – Italija [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.07 EuroBasket, zaključni krog Slovenija – Poljska [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – Velike filozofije tukaj ni! Slovenija je absolutni favorit za zmago! Vseeno pa bo tekmo potrebno vzeti resno, da se ne ponovi kakšen Bih oz. Belgija, ki je bila v igri za presenečenje vse do 33 minute. Skratka vse drugega kot gladko napredovanje v polfinale bo veliko presenečenje.