Športni nasveti 14.8.2020

0
36
stavni nasveti uefa

V ligi prvakov smo dobili prvi polfinalni par in to je PSG proti RB Leipzing. Leipzing je namreč včeraj presenetil Atletico Madrid in slavil z 2:1 in si tako zagotovil polfinale. Atletico bo torej zopet ostal brez lovorike in kaj zna se zgoditi, da bi zasedba po koncu sezone razpadla. Danes nas čaka nova polfinalna tekma in sicer Barcelona bo poizkušala presenetiti Bavarce, ki so v strašanski formi. Poleg nogometa nas danes čaka tudi nekaj košarkarskih obračunov več pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.96 FC Barcelona – Bayern München
Tip: 2 – Na vseh stavnicah je favorit Bayern, ki je po premoru oz. ponovnem začetku igranja nogometa nanizal samo zmage. Barcelona pa je v tem obdobju denimo zapravila naslov prvaka v Španski ligi. Barcelona si je napredovanje v četrtfinale zagotovila proti Napoliju katerega je premagala s skupnim izidom 4:1. Bavarski stroj pa je zmlel Londonski klub kar z 7:1 in tako nakazal, da ga letos zanima zgolj naslov v ligi prvakov. Z zmago v ligi prvakov bi Bavarci osvojili vse v letošnji sezoni. Bavarci so v strašansko dobri formi, saj so v seriji 19 zaporednih zmag. Barcelona pa je na zadnjih 5 tekmah denimo 4 krat zmagala in 1 krat izgubila. Bavarci so tudi precej uspešnejši na zadnjih 5 medsebojnih tekmah saj beležijo kar 4 zmage in zgolj 1 poraz. Glede na formo in potek zadnjih medsebojnih tekem je naš favorit za zmago Bayern M. Kakšna pa je stavna kvota za zmago Barce pa preverite na 1xbet stavnici.

1.50 Houston Rockets – Philadelphia 76ers [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.33 Los Angeles Clippers – Oklahoma City Thunder [Nevtralna lokacija]
Tip: 1

1.71 Toronto Raptors – Denver Nuggets [Nevtralna lokacija]
Tip: 1 – V ligi NBA je v rednem delu sezone vse odločeno. Določeni so tudi vsi pari končnice ne ve se zgolj še to ali bo proti Lakersom igral Portland ali Memphis. Ti dve ekipi se bosta nareč med sabo spopadli za še edino protso mesto v končnici. Toronto je v mehurčku od vzhodnih ekip pokazal največ in zato ga mnogi vidijo v finalu konference. Za Denver pa vemo, da je malce kalkuliral in se izognil Dallasa v prvem krogu saj jim skozi celotno sezono ni ugajal. Ekipi se bosta danes med sabo spopadli z B ekipo in ravno zaradi tega je težko reči katera je boljša. Nekako menimo, da ima Toronto boljšo klop zato smo se odločili, da stavimo na njih. Naš stavni tip je torej zmaga Toronta.

2.22 Perugia – Delfino Pescara 1936
Tip: 1

1.58 FC Inter Turku – Hifk
Tip: 1

1.78 FC Haka Valkeakoski – Kuopio PS
Tip: 2

1.50 FC Lahti – Rovaniemi PS
Tip: 1

PUSTITE KOMENTAR

Sending