Muri je včeraj uspelo napredovati v drugi krog kvalifikacij za nogometno ligo prvakov potem ko so Makedonce premagali še drugič tokrat kar s 5:0. Skupni izid je torej bil 6:0. Danes bodo na sporedu še preostale povratne tekme za nogometno ligo prvakov. Poleg nogometne lige prvakov se danes nadaljuje tudi končnica v ligi NBA, kjer bodo Bucksi na domačem igrišču lovili izenačenje na 2:2. Na tur de France pa je ena zadnjih priložnosti za napad na rumeno majico. Kaj vse nas še čaka danes pa v spodnjem stavnem pregledu.

1.33 FC Alashkert – Gap Connahs Quay
Tip: 1

2.70 Qairat Almaty – Maccabi Haifa
Tip: 2

1.94 FK Neftchi Baku – FC Dinamo Tbilisi
Tip: 1

1.73 Legia Warsaw – Bodo/Glimt
Tip: 1

1.19 Dundee United – Elgin City
Tip: 1

1.91 Arbroath FC – East Fife FC
Tip: 1

1.43 Queens Park FC – Motherwell
Tip: 2

1.69 FC Dynamo Barnaul – FK Novosibirsk
Tip: 2

1.51 Milwaukee Bucks – Phoenix Suns
Tip: 1 – Bucksi so na tretji tekmi pokazali, da z njimi ne bo šale na domačem igrišču saj so Phoenix povozili kar za 20 točk. Bucksi so torej zaostanek v seriji znižali na 2:1, danes pa imajo priložnost, da na drugi domači teki izenačijo serijo na 2:2. Na tretji tekmi pa so nekateri igralci od Phoenixa imeli izredno slabo tekmo eno najslabših v letošnji končnici in težko je verjeti, da bi še enkrat odigrali tako slabo. Za današnjo 4 tekmo torej pričakujemo dosti bolj izenačeno tekmo, ki se lahko obrne v katero koli smer. Na tretji tekmi je pri zmagovalcih blestel Giannis Antetokounmpo, ki je dosegel 41 točk, 13 skokov ob tem pa podelil še 6 asistenc. Pri poražencih pa je največ točk dosegel Chris Paul, ki je dosegel 19 točk ob tem dodal še 9 asistenc. Danes se pri Phoenixu več pričakuje od Bookerja, ki je na prejšnji tekmi odigral najslabšo tekmo v letošnji končnici in dosegel zgolj 10 točk. Naša napoved za danes je zmaga Bucksov vendar bo tekma zelo tesna.

3.25 Tour de France 2021 – 17. Etapa – zmagovalec
Dolgoročno: Pogacar, Tadej – Danes je ena zadnjih priložnosti za napad na Tadeja Pogačarja, ki ima v skupnem seštevku pred Uranom kar 5:18 sekund prednosti. Današnja etapa je gorska s ciljem na vzponu kar pomeni, da se lahko naredi kakšna večja razlika on morebitnem napadu… Glede na do sedaj videno menimo, da bo danes Tadej samo sledil in na koncu stisnil nekaj več iz sebe in osvojil to prestižno etapo. Naša napoved je torej zmaga Tadeja na današnji etapi.

PUSTITE KOMENTAR

Sending